lost connection

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem schwestka007, 10/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

upřímně ani nevím na kterém serveru hraješ ale dovedu si představit, že si někdo nespokojený vymyslel nestrannost kvůli enemy místo aby se zamyslel proč nebyl jeho problém vyřešený tak jak chtěl.
    Jak radil Poseidon pokud máš problém s jednáním podpory obrať se přímo na centrálu. Naše podpora se řídí nařízeními, které stanovil BP.

Obviňovat je lehké, máš nějaký konkrétní případ kdy byla podpora vůči tobě nestranná? Pokud ano sem s ním pokud ne tak nech obviňování.

2. kapitan-jacks-perou

kapitan-jacks-perou Zelenáč fóra

Neschopnost a nestrannost jsou 2 různé pojmy. Pokud by dle tebe nebyli nestranní, tak by to znamenalo, že když nahlásíš nějakého konkrétního hráče, tak s tím nic neudělají, ale pokud to samé uděláš ty, tak to řeší. Co se týče neschopnosti, tak bych řekl, že česká podpora se minimálně snaží jak může. Nepočítám k tomu jistou neznalost, když jsem psal 2x na podporu ohledně 1 problému a pokaždé jiná odpověď a nakonec vše bylo jinak. Neznalost ale často může pramenit z mizerných informací od BP. Závěrem bych to shrnul takto, pokud nemáš konkrétní důkaz o tom, že jiná podpora hráčům dovolí více než naše, tak předlož důkazy a uvidíme :)

3. Leo.

díky za kladnou reakci, jen chci vysvětlit proč může dojít ke dvěma různým odpovědím podpory. Převážně je to proto, že pokud se objeví nějaká chyba nevíme o ní hned takže se nejdřív snažíme vyloučit běžné věci případně poradit to co běžně pomáhá. Třeba za dvě hodiny se může objevit několik dalších hráčů se stejnou chybou a v tom momentě se to hlásí jako globální chyba na centrálu. Odpověď podpory se může už v tomto momentě změnit. Někdy dostaneme zpětnou reakci z centrály, ale většinou spíš ne. Pokud přijdeme aspoň na dočasné řešení snažíme se ho dostat mezi hráče takže se znovu změní odpověď. Bohužel to není tak jednoduché.
    Jsme sice zvyklí, že se do nás hráči trefují a vybíjí si na nás zlost, ale jsme taky jen lidi a nenecháme si dupat po hlavě.

4. kapitan-jacks-perou

kapitan-jacks-perou Zelenáč fóra

Leo jednalo se o bonus u zkázonosů a světoborců (průměrné poškození) na fóru v té době bylo dost nejednoznačné vysvětlení, tak jsem psal 2x na podporu s odstupem pár týdný, možná měsíc dva a pokaždé jiná odpověď a nakonec se obě ukázali být špatné a vše se správně objevilo na fóru :) Nemám to podpoře za zlé, vše se překládá z oficiálních informací od BP a ne vždy dají všechny informace, takže to chápu.

5. Leo.

bohužel jednak BP je velmi skoupé na informace a za druhé což je horší má ve zvyku změnit bonusy nebo hodnoty aniž by nám dalo vědět.

6. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

7. stafordvlkvlk

stafordvlkvlk Pisálek fóra

ahoj sem na tom stejne 1351

8. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Zase to maj nějak rozbitý:). Zkoušel jsem 3 různé servery a všechny jsou na tom stejně. Opět povedená oprava nebo úpravy hry.

9. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

jsem zvědavej co zato dají za kod gumaci

10. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

jj speciální event. kdo se přihlásí ten vyhraje :)

11. ROZNOV1961

ROZNOV1961 Pisálek fóra

dobrý už 2 den se mi nejde přihlásit na moře ukazuje stále 37%connect to server ??co stím ne

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Problém je hlášen už delší dobu a čeká se na jeho řešení.

13. Fido

Fido Pisálek fóra

tak co s tím sakra je pořád se to seká a laguje a odpojuje musíte si koupit nový servery neboť to neutáhnou už

14. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

jj jeto hnus doufám že daj nakou náhradu zase se nedá hrát

Fido tohle ocenil(a).
  15. Fido

Fido Pisálek fóra

to nedaj protože jim je to ukradený hlavně že platíme a nic s tím neudělaj

16. Leo.

skvělý kód před pár dny byl co? Ten byl jako omluva za problémy v poslední době, tak tu neobviňuj.

17. Agramon

Agramon Pilný autor

Skvělý kód opravdu byl, ale většina lidí to opravdu nehraje kůli omluvenkám. Když mám čas, tak si chci něco zahrát, ale tady to už několik měsíců nejde.

Fido tohle ocenil(a).
  18. killzoner_CZ

killzoner_CZ Magnát fóra

Pokud máte na mysli tento kód: EKTNFHR4 , tak ten neměl s problémy ve hře nic společného (myslím tím to že BP nebyl schopný opravit nefunkční ostrovy 2 týdny). Tento kód byl vytvořen dle slov BP ,,jako oslava ukončení migrace dat seafightu na cloud''. Co se týká toho že poslední 2 měsíce má hra obrovské problémy velmi často se nedá ani dostat do hry a poslední 2 týdny je třeba pve server totálně mrtvý protože bez ostrovů tam skoro nikdo ani nehraje, tak k tomu se BP za celou dobu vůbec nevyjádřil :) ale samozřejmě my si tu jen furt stěžujeme neoprávněně a hra krásně běží, vůbec se to neseká, dá se k klidu logovat do hry a vše funguje takže mě neberte vážně.

Fido tohle ocenil(a).
  19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Takže za A vynech laskavě prosím tučné písmo. A ano kód byl právě za účelem problémů ve hře, které měla defakto vyřešit migrace, ale bohužel od migrace došlo naopak k dalším problémům. Pokud jde o ostrovy co bys chtěl za vyjádření je to jako hlášený problém, který je k řešení. Až dojde k jeho opravě zajisté jako u většiny dají tuto informaci pro hráče na herním forum. Ale pomalu nikdy pakliže něco s problémem nedělali nedávali žádnou informaci až na pár vyjímek. A ač je to nemilé, ale myslím, že spousta hráčů z MS5 ti může potvrdit, že mají problém s ostrovy už hodně dlouho a nikdo ho nedokázal do dneška vyřešit.
    Nicméně co mám informace ostrovy už normálně prý fungují nebo tomu tak není.

20. Fido

Fido Pisálek fóra

Prosím už s tím sakra může někdo něco udělat? to už není možné nedá se opět přihlásit a když jo tak loď jen stojí a nic a ostatní do mně můžou střílet a když se konečně připojím tak mi to napíše že jsem umřel přitom jsem mněl plný HP a VB mohli by to nejdřív srovnat tu hru celou a potom pouštet nějaký eventy nebo akce protože takhle se to opravdu nedá hrát jen nám mizí bonusy co jsme nasbírali nic víc