Krakení mapa

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem Patris012, 7/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ahojte mam problem se teleportaci na krakení mapu 2x mi bežel 15s odpočit na teleporataci a nakonec mě to neportlo ani to nenapsalo třeba teleport byl přerušen odpočet prostě skončil a nic se nestalo a nejsem jedinej i kamošovy se to stalo je tam nějaka chyba nebo je to nějak umyslny??

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ono se tam napíše, že byla akce zrušena a poté se teleport dopočítá a nikam tě to neteleportuje protože není kam. Není ikona krakena. Pravděpodobně nějaká změna ve hře dříve se teleport vůbec neprováděl. Zkusím se pozeptat.

upload_2024-9-7_10-1-13.png

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ideální by bylo video at to můžu případně nahlásit

4. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Nebylo by od věci uvést server...ja na ge7 jsem ted normal skočil a střílím ho.

5. Leo.

ona taky mohla být pauza mezi mapami, Kraken není k dispozici pořád. Objeví se ikona, zařadíte se do pořadníku a pak vás to teleportuje na mapu. Jakmile je Kraken potopený nebo vyprší čas tak běží nějaký čas kdy je Kraken nedostupný. Pak se zase objeví ikona a pořadník.
    Možná je chyba, že se v tu dobu nemá objevovat odpočet, ale to by bylo dobré nahrát na video a poslat podpoře.

6. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

aha takže kraken neni pořad to by už davalo smysl :) ale co jsem koukal na foru na doupě krakena tak sem nikde nic takoveho nečetl a nebo jsem to přehlidl :D ale jestli to tam neni napsany možna bych to tam dodal

7. Leo.

8. ...VictoryCZL...

Odpočet a ikonu to neukazuje už jak dlouho.Prostě sebereš maso,a jdeš hned na mapu.Já nevím jestli je to umysl,nebo chyba.Normalně tam nechodím,ale byl ukol na bigpoint+ dělo,takže jsem musel.Dnes jsem to zkoušel znovu a zas.Maso jsem vzal a hned port na mapu,nevim.Bez čekání,bez odepočtu,bez ikony krakena.

9. Leo.

poptám se na to, vypadá to ale, že je problém s ikonou, která není vidět

10. ...VictoryCZL...

Od včera se nemohu dostat na Krakení mapu,co s tím je?Mám tam ukol a za boha to nejde.Zkoušel jsem to celý den.

11. Poseidon

Krakení mapa není stále. To máš tak jako někdo má úkoly na draconise a má taky smůlu protože často vystřelí kalytrona a nejdou ho moc sundat. Bohužel v rámci hlášeného problému s ikonou nezbývá než zkoušet abys zjistil kdy je a trefit se.

12. ...VictoryCZL...

Od včera to zkouším,prostě nejde.Viděl jsem za celý den ikonu jednou.Od te doby nic.o Klalytronovi mi ani nemluv,ten ukol ubrat draconicsovi 675 mega jsem měl včera,ale udělal jsem ho.Tenhle prostě asi smula.Hold příjdu o hrom.blesk no.

13. Poseidon

Ikona není spolehlivá. Byl jsem na mapě a ikonu jsem neměl. Problém s ikonou je potvrzen otázka je kdy ho opraví.

14. ...VictoryCZL...

Jsem tam.Po restartu napoprvé.super