Jak se Vám líbila akce: Obleva: Vláda přízraků?

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Leo., 23/1/26 v(e) 9:34 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jak se Vám líbila akce: Obleva: Vláda přízraků?

1. 1

1 hlasy(ů)
    10.0%
  2. 2

0 hlasy(ů)
    0.0%
  3. 3

3 hlasy(ů)
    30.0%
  4. 4

2 hlasy(ů)
    20.0%
  5. 5

1 hlasy(ů)
    10.0%
  6. 6

1 hlasy(ů)
    10.0%
  7. 7

2 hlasy(ů)
    20.0%
  8. 8

0 hlasy(ů)
    0.0%
  9. 9

0 hlasy(ů)
    0.0%
  10. 10

0 hlasy(ů)
    0.0%
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Jak se Vám akce líbila?

Můžete ji ohodnotit body od 1 do 10 kdy 1 bod je nejméně a 10 bodů je nejvyšší hodnocení akce.
    Výsledky Vašeho hodnocení budou po každé akci poslány spolu s dalším hodnocením akce hernímu týmu.

V příspěvcích pod anketou také můžete zanechat stručné celkové hodnocení akce.

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Až na dmg mořskýho hada to šlo. Myslím si, že by měli být akční npc nastavený tak, aby to šlo sundat, když ne sám, tak aspoň ve 2-3 lidech. Sundat mořskýho hada ve dvou by asi byl problém. Ani jsem to nezkoušel. Byly i celkem pěkný designy. Dávám 7.

3. hami

hami Aktivní autor

Za mě tahle akce není úplný propadák, ale má k němu dost blízko. Tady je pár bodů, proč mě to spíš nebaví:Nudný design: Zase jen modrá NPC bez nápadu a atmosféry. Za ty roky už by to chtělo něco nového, tohle je prostě nuda a šeď.Fixní DMG u Admirálů: Tohle je největší kámen úrazu. Proč jsme roky kupovali měšce a skládali kameny na obranu, když pak BP team přijde a dá admirálům pevnou ránu, kterou nejde snížit? Je to nefér a v podstatě nám tím znehodnocují lodě, které jsme si roky budovali. Výsledek je ten, že ty admirály skoro nikdo nestřílí, protože se to kvůli těm ranám prostě nevyplatí. Je to jen házení klacků pod nohy hráčům.Pirátská sláva: Trh je sice fajn, ale není kde rozumně získat pirátskou slávu. Bez ní je trh k ničemu.Atlantida a vraky: Vraky jsou klasika, tam není co zkazit. Atlantida je sice v pohodě, ale už by to fakt chtělo nějaké rozšíření nebo nová NPC, začíná to tam dost stagnovat.Skupinovka: Jediné větší plus – po těch úpravách je to konečně hratelné a fajn.
    Shrnutí: Kdyby se vykašlali na ten nesmyslný fixní DMG a trochu se zamysleli nad vizuálem a atmosférou, byla by to dobrá akce. Takhle je to jen další průměr, který spíš otravuje.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já osobně tedy trh nesleduji pravidelně na slávu a díky aspoň jsem se podíval. Ale myslím si, že bude většina hráčů co má naopak limit pirátské slávy a nemá ho naopak zaco utratit. Jelikož ke konci roku, bylo velké volání po dání možnosti utratit pirátskou slávu. Většina to pochopila, že s koncem roku se pirátská sláva smaže a neměli co si za ní vybrat.

5. Trauttenberk

Trauttenberk Pisálek fóra

Až bude akce na orichalkum a safanad, tak vám dám 10, ale ted jsem hrál za celou dobu několik hodin, tak to nehodnotim, ponevadž jsem vzal velkou auru a po 10 minutach jsem to znudenej vypnul a takhle porad dokola.....