Jak se Vám líbila akce: Magellanova kletba?

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Leo., 19/10/25 v(e) 10:09 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jak se Vám líbila akce Magellanova kletba?

Tato anketa bude uzavřena 26/10/25 v(e) 9:09 AM.
  1. 1

1 hlasy(ů)
    4.5%
  2. 2

2 hlasy(ů)
    9.1%
  3. 3

2 hlasy(ů)
    9.1%
  4. 4

2 hlasy(ů)
    9.1%
  5. 5

4 hlasy(ů)
    18.2%
  6. 6

1 hlasy(ů)
    4.5%
  7. 7

2 hlasy(ů)
    9.1%
  8. 8

1 hlasy(ů)
    4.5%
  9. 9

2 hlasy(ů)
    9.1%
  10. 10

5 hlasy(ů)
    22.7%
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Jak se Vám akce líbila?

Můžete ji ohodnotit body od 1 do 10 kdy 1 bod je nejméně a 10 bodů je nejvyšší hodnocení akce.
    Výsledky Vašeho hodnocení budou po každé akci poslány spolu s dalším hodnocením akce hernímu týmu.

V příspěvcích pod anketou také můžete zanechat stručné celkové hodnocení akce.

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Za mě akce v pohodě.Jen škoda že v atlantidě nepadají děla z trhliny.Za to ale konečně alespon nějaká na hladině,možná méně léčivích děl.Ty nejsou tolikc třeba,tedy pokud se nechystá BP udělat rege akci :)

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tahat pořád dokola celej server k jednomu eventu mi nepřijde jako dobrá akce.

4. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

Jsem jen 15lvl, vím že mi budete tvrdit, že je to moje volba, ale za mě by měla být hra pro každého, tak že akci nedodělám, velký admirál, když jsem hrál málo kdy padal dole a když tak jsem mu vzal nejvíc 19 mega během těch 3 hodin, než se resetovaly úkoly, jinak trh se mi celkem líbil, jen recepty na torpédomety lvl3 jsem zatím co hraju někdy od července, nepotkal, tak jsem dal akci za 5 bodů. :)

5. Trauttenberk

Trauttenberk Zelenáč fóra

Bohužel moje hodnocení ovlivnilo to zamrznutí noťasu při každém střílení Cartageny. Nepomohlo ani vypnutí všeho, co vypnout šlo. Přitom si myslím, že už se v akcích střílely lodě ve velkém počtu hráčů a nic se nesekalo.

6. Leo.

zbyeek každý má právo na hru jak mu vyhovuje, pokud chceš z jakéhokoli důvodu zůstat na 15 levelu nikdo ti to nemůže vyčítat. Celá hra a akce je dělaná tak aby na nejlěpší odměny samozřejmě dosáhly jen nejsilnější lodě. Některým hráčům se zase nelíbí, že se do akce přidala sekce "Potop hráče", také kvůli tomu nedokončí akci. To stejné se týká sezony. Slabší hráči na nízkých levelech nemají šanci dokončit celou sezonu právě kvůli tomu, že nemohou dodělat úkoly například NPC, příšery nebo hráče na vyšších mapách. Tímto se BP snaží aby hráči pokračovali na vyšší stupně pokud chtějí lepší odměny.

Všechna hodnocení samozřejmě pošlu po skončení akce.

7. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

1. Minusy této akce? Úkoly jsou únavné a nudné. Navíc se musí plnit postupně například: sestřel 15 NPC, a teprve potom se ti objeví další část, třeba ..odstřílej život. Místo aby to šlo splnit najednou, je to zbytečně zdlouhavé a únavné. Další věc upřímně si myslím, že SF tým, který na hře pracuje, vůbec neodhadl, kolik hráčů bude na moři.truhli v poho atlantys taky Jinak je akce v pohodě

Niterói tohle ocenil(a).
  8. Leo.

oni přesně vědí kolik hráčů je nebo bývá v určitou dobu na vodě. Rozdíl je jen v tom kolik hráčů bude u admirála. U některých akci admirálové jezdí v maximálním počtu a nikdo je nestřílí, protože nejosu ani zajimaví ani potřební a tentokrát byli oboje takže je sháněl každý.

9. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

to chápu, ale právě v tom případě mi to přijde jako chyba na jejich straně. malinko zanedbaly přípravu navíc teď budou 3 měsíce kdy se na akce halloween,vanoce, atd vrátí spousta lidí

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nevím proč by to byla chyba na jejich straně, je to o hráčích o něco mají zájem větší o něco menší. Není cíl mít vše hned a udělat to šlo, jen prostě člověk pokud to chce musí obětovat tomu nějaký čas. Problém je, že prostě hráči by chtěli vše teď hned a nejlépe malé hodnoty. A pak tím vznikne hned druhá stránka kdy si hráči stěžují, že mají max level ve hře, dokončení akce hned druhý den a je akce pro ně pasé.