Jak postupovat ve hře?

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem HaxLegend, 21/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

tipuju, že Cappy ti chtěl nabídnout cech, ale bohužel asi hrajete každý na jiném

..ζαקקy.. tohle ocenil(a).
  2. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

@Leo. Je to možné.. Mohl bych poprosit o radu co tak uvést v žádosti o přijetí do cechu? Abych vypadal pro vedoucí atraktivně... Například jestli uvést nějaké info o mé lodi a popřípadě jaké a vím, je to celkem hloupá otázka, ale nemám s tím žádné zkušenosti z jiných her... Díky

3. Leo.

to záleží na tobě. Většinou je dobré napsat jaký jsi herní level, jestli už jsi trošku samostatný v plnění úkolů a PZ nebo jestli potřebuješ často pomoct, jestli jsi týmový hráč a jsi ochotný pomáhat ostatním a zúčastňovat se warů a podobně.

HaxLegend tohle ocenil(a).
  4. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

@Leo. Díky, cech jsem si našel a dali mi i nějaké cenné rady do hry...
    Při nastavení vlastní konfigurace hry se mi vždy po znovu spuštění konfigurace resetuje, dá se nějak uložit na trvalo? Díky

5. Leo.

bohužel většinou jen vytrvale nastavovat a doufat, že se nastavení uloží. Zkus vyčistit mezi paměť nebo PC.

6. kvako*svk*FMF

kvako*svk*FMF Rádoby autor

pokial hraš cez klienta sa ti bude resetovat zakaždim ..ale ked si to skusiš nastavit cez googl mohlo by ti to tam ostatcez googl a potvrdovat entrom cez klienta jedine escape a vtedy ti to nepotvrdi takže skus googl mne to zatial ide tim sposobom

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To si nemyslím hraju přes klienta a nastavení se mi neresetuje. Jen jak psala leo tak například u mistrovského talent je někdy problém než si sedne a uloží se na ten co chci. Ale nastavení se mi nemění.

8. HaxLegend

HaxLegend Rádoby autor

@kvako*svk*FMF Ani přes google se bohužel neuloží...

@Poseidon Nastavení se uloží, ale vlastní konfigurace hry bohužel ne... Jediné co se mi uložilo je takový ten ukazatel boosterů. Přidal jsem si například 3. Nabídku slotů na předměty a ten se vždy vymaže, přesunul jsem si taletny a ty dvě okénka, která ukazují kdo na mě útočí a na koho útočím já a též se vždy vyresetují na původní místo...

9. Leo.

tohle bohužel dělá náhodně, ale i to si sedne. Mě se doteď posouvá okno s událostmi a občas i oblíbené. Bohužel je to náhodné a opravdu jen přesouvat a přesouvat. Klient si zapamatuje určité nastavení z nějaké doby a pak se do něj vrací i když si to změníš. Zkus si zkontrolovat PC, promazat, případně zkonfigurovat. Pak můžeš zkusit vymazat paměť na prohlížeči, nastavit si moře jak chceš a vrátit se na klienta, možná se ti to takto uloží.

10. zaklie

zaklie Zelenáč fóra

Ahoj, dlouho jsem tuto hru nehrál vše je jiné, chci se zeptat kde mohu koupit piráty? nemohu to najit.
    Děkuji za odpověd.

11. Rony295

Rony295 Zelenáč fóra

V obchode na mori

12. zaklie

zaklie Zelenáč fóra

Děkuji

13. Svijanskákněžna

Svijanskákněžna Rádoby autor

Chtěla bych se zeptat jakou mám možnost dostat se na krakení mapu ,když normální cestou se tam dostávám bezúspěšně už dva měsíce ,úkol tedy nesplňuju a pořád dokola střílím tentacly a pak se mi objeví 1/10 a pak už se nic po dobu hraní - třeba tři hodiny , nic neděje

14. Leo.

Jiný způsob než pořadník není. Můžeš ale požádat cech, alianci nebo jen hráče na chatu aby vzali maso. Pořadník se naplní, hodí tě to na Krakena a oni pak můžou klidně odlognout.