hlavní stránka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 1/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, ano v tuto chvíli se neukazuje žádný problém při přihlášení přes Firefox, ani Chrome.

2. ☆Fєяi☆

☆Fєяi☆ Zelenáč fóra

Ahoj. Uz pracuje aj s chromom, ale mam problem so zmenou servera z GL3 na GL 4 , vobec neviem prejst ani na ziadny iny server. Vie mi niekto povedat preco? vdaka.

3. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Hlavní stránka mě jde , ale na serveru Globální Asie se to seká. Nejede to v žádném prohlížeči . Potopilo mě NPC ( hra se zastavila) a nemohu se už přihlásit na moře . pěkný no. :D Dá se to nahlásit , že to seká a seká ? Dík.

4. Poseidon

Ahoj Corp.13, zkusím předat dál.

5. ☆Fєяi☆

☆Fєяi☆ Zelenáč fóra

Poseidon a na moju otazku nevies odpoved nahodou ?

6. Poseidon

Ahoj ☆Fєяi☆, bohužel nevím. Předám to dále jedině zatím zadat vždy daný server a následně se přihlásit na něm.

7. ☆Fєяi☆

☆Fєяi☆ Zelenáč fóra

no to by som rad, ale vzdy ma prihlasi na 3ke a odtial neviem ist nikde, a priamo sa na 4ku neviem dostat. skusal som tam dat int7 ale bez uspechu.

8. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Poseidon. Nechceš už toto vlákno zamknout? Už se dostává debata jinam než asi bylo původně směřováno.

9. Poseidon

Ahoj ☆Fєяi☆, ano chápu tě problém jsem předal dále, ale víc s tím bohužel neudělám i přesto, že mi to potvrzují členové jiných teamů opravu já udělat bohužel nemohu.
    Ahoj cornwell, ano nejde o hlavní stránku, ale našel se nový problém tak čekám až se tento problém vyřeší když už sem hráč napsal.

10. ☆Fєяi☆

☆Fєяi☆ Zelenáč fóra

Dakujem za pochopenie, napisal som pre istotu uz aj na podporu.

11. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.