hlavní stránka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tinka.t, 1/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj czktmichal.redbull, ano tuto hlášku hlásí jediný Google Chrome ostatní prohlížeče mají asi po většinou rozházenou hlavní stránku. Z důvodu bezpečnosti doporučuji se nepřihlašovat. Nicméně jsem Vaše návrhy s případným úplným zamezení do hry do vyřešení problému předal dál.

2. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Poseidon, jenže ono je velká sranda v tom, že když chci psát na fóru, tak musím být přihlášený do hry. Proč už nejde log na fórum přímo na stránkách fóra jako kdysi. V tomhle případě by to bylo daleko bezpečnější. Už jsem to tady jednou psal, že by bylo dobré tohle obnovit.

3. Poseidon

Ahoj cornwell, tento návrh už se předával dále. Realizaci my už neovlivníme a případné možnost systému fóra.

4. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Super, ! hláška o phishingu se mi objevila už i na fóru !. Tohle už je trochu moc ne.
    Hledal jsem na obecných dotazech a najednou mi to vyskočilo :-(

5. Poseidon

Ahoj cornwell, ano tato hláška je zde z důvodu, že jí sem vložili hráči, kterým tato hláška vyskočila, ale oni se i tak přihlásili.

6. ¤ßaŁu¤

¤ßaŁu¤ Zelenáč fóra

prihlasit mi nejde do hry jako co to je zas toto pekne zacalo v roce 2015 co s tim jako bude dal ?

7. Poseidon

Ahoj ¤ßaŁu¤, problém se tu řeší ve více vláknech, je předán dále na centrálu a čeká se na jeho řešení.

8. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

¤ßaŁu¤ akože ti nejde prihlasit do hry ked ta to pustilo na forum tak musiš bit prihlaseny nie?

9. ¤ßaŁu¤

¤ßaŁu¤ Zelenáč fóra

joo to me pustilo ale ne do hry hned sem se pak odhlasil radsi

10. Poseidon

Za 30 minut by měl být restart tak uvidíme.

11. ¤ßaŁu¤

¤ßaŁu¤ Zelenáč fóra

dobre sem zvedav

12. Ŧ-šincekCZ-2-UEK

Ŧ-šincekCZ-2-UEK Perspektivní autor

• Doubleposting
    Dobrý den,,, jedině přes co mi jde hrát seafight je Exploer to je teda vrchol! google http://seafight.cz/ což nevím co s tim o mozile už vůbec nepíšu.. BP si zase dělá srandu-... už mě to nebaví každou chvíli nějaký problém aspoň nákou odměnu za strpení z BP by mohli dát!...

a ještě se chci zeptat za jak dlouho bude restart?

Naposledy upraveno moderátorem: 1/1/15
  13. Poseidon

Ahoj Ŧ-šincekCZ-2-UEK, restart bude zhruba za 10 minut. Nicméně prosím tě vyvaruj se zbytečnému doublepostingu viz pravidla.

14. ¤ßaŁu¤

¤ßaŁu¤ Zelenáč fóra

nejde mi spustit hra takze restart nepomohl

15. Poseidon

Ahoj ¤ßaŁu¤, ano bohužel o tom víme ihned jsme dávali zpětnou odezvu.

16. BadBoy.cz[TEC]

BadBoy.cz[TEC] Zelenáč fóra

Už se ví kdy bude tento problém vyřešen? Zatím to vypadá, že v Německu na státní svátek nikdo nepracuje :)

17. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

cez Operu ide v pohode sa prihlasit

18. Poseidon

Ahoj BadBoy.cz[TEC], bohužel byl i další pokus, ale stále se nedaří problém vyřešit. Ano přihlásit se dá přes některé prohlížeče, ale na vlastní nebezpečí.

19. ivkaa(svk)

ivkaa(svk) Pisálek fóra

Doufám že to do zitra pravej jestli ne tak už fakt nwm

20. tedik16

tedik16 Zelenáč fóra

ahoj už to jde

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.