Bug s bonusovými mapami...

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, 11/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

bavíte se tu stále o ničem, prosím nenapadejte se zde, ať nemusíme zbytečně někoho i tady na fóru banovat.

Chyba je opravena a můžete na svitek,

pro ty co neví o čem se zde píše, chyba byla v tom, že se neodečítaly jednotlivé vlny (pouze v případě celého svitku), tzn. že hráč co měl svitek na první vlně, např. Pannu a sjel jí do 10 vlny cca. 5 minut, po té odhlásil získal cca. 8000 perel a toto vše mohl opakovat celou noc, např. 100x, po opravě má svitek tam, kde byl před restartem, stejný počet, jediná změna + 800 000 perel víc, pouze příklad - nevědomě to nejde !!!

Tady výše co píše hráčka, udělala 5 vln a stolo se jen to, že má mapu na stejné pozici jako před restartem, jen má o pár tisíc více perel, nerozumím, co se má kompenzovat, kdybych udělal celou mapu dostal vše kromě konečné odměny a potom jel celý svitek znovu, to je podle mě spíše bonus, pokud Ti zůstanou perly.

Pokud se tu budete i nadále jen hádat, téma zamkneme, jak jsem psal minule, do příštího týdne tato debata nemá význam.

pěkný den

davidkriz1 tohle ocenil(a).
  2. Silent_knight

Silent_knight Perspektivní autor

Dávejte pozor opakuje se bug se svitkama !!!!!!!!

tak už to zas neni zacalo to 2016-03-13 19:01:15 a ted 19:39 jsem nalogoval a pokracuji ve svitku

3. fundarkangels.cz

fundarkangels.cz Stálice fóra

• nevhodný výraz, vulgarita
    :rolleyes:DDD...mě muže být nějaký bug i s neschopnou BP u prdítka..když budu chtít budu svitkovat,když nebudu chtít tak ne..hihi..příjde mi to vážně jak u EDIT na dvorečku

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/16
    • nevhodný výraz, vulgarita
    Ne u EDIT na dvere ale u BP na dvere aby sme boli presnejší :D :D

BP je BP, to všetci vieme a pokiaľ sa chyba opakuje je to úmyselne z ich strany

Naposledy upraveno moderátorem: 14/3/16
  4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

prosím dle pravidel, opakující chybu předáme dále.

pěkný den

5. Prepáč Mirek, nabudúce to dám dle citace :) :D

6. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

ten script na potrestani uz asi probehl ze? kdyz BP neustale tvrdi jak bojuje proti podvodnikum?

7. cz¤REBELS¤cz

cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

:)Mirku jde to nevedomne kdyz spustis bota na bonus map tak zato preci nemuze chudak boter .:)

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ☢Arrow☢, bohužel oficiální vyjádření nemáme. Takže pokud nepřijde těžko říct, leda že by se někdo přiznal, že nemůže na hru.

9. Myslím že môžte lock. Uvidíme či dajú off oznam alebo nie :)

10. Mirek

Mirek Titán fóra

na přání zakladatele zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.