Bojové dny (3. 3. 2015 - 8. 3. 2015) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Romario.cz«™, pakliže máš nějaké důkazy a konkrétní lidi, tak napiš na podporu.

2. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

tahle hra je ztracená..BP dělá pouze vlny aby ještě z pár hlupců vyrazila peníze...bány :rolleyes:

3. *dark-angels*cz*

*dark-angels*cz* Zelenáč fóra

Jenze ty vsechny bany byly Čechum a slovakum , a co ckc a 24 hodi po me 1xledovku a jsem zamrazen pokazde mi to udelaji bugy bugy bugy bugy !!!!!!

4. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

• Uveřejňování soukromé pošty s podporou
    Napsal jsem konkrétní informace na podporu, došla odpověď, žeEDIT A hráč si vesele jezdí po jedničkovejch mapách dál a glitzuje o sto šest. A při tom vím, že má level vyšší jak 5. Takže je to o tom, sypeš-li do kasičky BP dostatek chechtáků tak jseš v pohodě, když ne tak máš smůlu. Proto, když má hráč víc účtů a podvádí, tak mu zabanují jen ty na kterých nesype. Proto se spousta věcí děje dál a BP tvrdí jak s nepoctivými hráči zatočila. A proto se neopravuje síň slávy, aby nebylo vidět jak se s tím nic nedělá.
    Na ČVUT se v první ročníku učí statistiky a jejich implementace do systémú. Pokud to BP neumí opravit, tak musí zaměstnávat jako programátory středoškoláky. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
    A vzkaz pro vás Poseidone. I ten nejobyčejnější človíček, se selským rozumem ti dokáže odpovědět líp než se ohánět interními informacemi. Co takhle zkusit napsat - došlo k prověření vámi zaslaných informací a vaše informace se (ne)zakládají na pravdě - je to přijatelnější lež než ta kterou píšete teď.

Naposledy upraveno moderátorem: 8/3/15
    jєssιєjaмєs_čяc a harpuna tohle ocenili.
  5. Poseidon

Ahoj .WWW., za prvé tvoje komunikace s podporou rozhodně na herní fórum nepatří viz pravidla. Za druhé pravidla nastavená pro podporu jsou nějaká stejně jako jsou nastavená další pravidla pro fórum a podobě. Co se týče ledové munice již několikráte zde bylo psáno munice se dá například i nyní zakoupit spousta hráčů si jí vyrobila taktéž během předešlé akce. A prověřovat má jedinou možnost hráče podpora. My ne.

6. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

No zalezi na tom, aku municiu ma na mysli...Ohniva ladova a ladova municia to su rozdielne municie :) a je to vidiet a poznat hned pri strelani.

7. Romario.cz«™

Romario.cz«™ Pisálek fóra

Milý Poseidone,jak mám napsat na podporu když moje záležitosti si přebírá jeden pracovník a to je právě ten buger a boter má to výborně ošetřené.

8. Poseidon

Ahoj Romario.cz«™, nevím koho konkrétně myslíš, ale určitě na podpoře není žádný buger. A doporučuji ti abys uvedl konkrétní důkazy, nebo budeš potrestán za poskytování nepravdivých informací a osočování podpory.

9. Cituji ''budeš potrestán za poskytování nepravdivých informací'' takže.. kolikrat bylo špatně napsane ofiko oznameni :p za to byl potrestan kdo ? :)

Remiel a †—Đrake®—† tohle ocenili.
  10. Poseidon

Ahoj .•ƇŢŴȨȒȨƇ•.EUK, místo zbytečných narážek by sis mohl uvědomit, že oznámení je oficiální pro všechna fóra. To, že nakonec dojde k nějaké změně v počátku bohužel nikdo neovlivní. Nicméně rozhodně toto je něco jiného kdy jsou osočováni členové teamu a ještě k tomu neprávem.

11. Romario.cz«™

Romario.cz«™ Pisálek fóra

no coment ,to chce pytlík hrachu postavit se proti zdi a pak už jen házet,a házet,a házet.

12. Remiel

Remiel Mistr fóra

Citace z pravidel: " Všeobecně platí přísný zákaz výměny, prodeje a obchodování s herními účty na fóru. Zveřejnění takového příspěvku na fóru se bude brát jako hrubé porušení této netikety a může vést mimo jiné k zablokování přístupu na fórum." Asi omylem vypadlo e, a proto se na tomto fóru ničemu nedivne.
    " Proto byste měli text před odesláním vždy ještě jednou v klidu přečíst, zda se v něm nevyskytují velké chyby." tento text je o 5 odstavců níže od předcházejícího.
    Na tomto fóru bohužel neplatí, že pokud po někom něco chci, jdu příkladem

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Remiel,

když už nás chceš chytat za slova a kontrolovat pravopis nepíše se náhodou nedivme místo nedivne ?

pěkný den

Remiel tohle ocenil(a).
  14. Remiel

Remiel Mistr fóra

bingo (y), čekala jsem zda si toho někdo všimne . Gratulka

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Remiel,

myslím že ne (nečekala), ale všichni jsme jen lidi a jde jen o hru to jestli napíšeš n nebo m mě moc nevadí, vím co jsi myslela stejně, jako si přečtu jakékoliv oficiální oznámení, chytáš se hloupostí, bez urážky.

dobrou noc

Remiel tohle ocenil(a).
  16. Remiel

Remiel Mistr fóra

Nejsem urážlivý typ Mirku, a je skvělé, že i někdo jiný ví, co si myslím.
    Tobě přeji dobrou noc, já bohužel musím pracovat, aby byla pro ostatní dobrá.

17. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Dobrý pozdní večer Mirku,
    za prvé, myslím že tohle vlákno je už tak trochu off-topic
    k tomu že Vás tu osočujeme, však uznej že jste taky z bigpointu, a to že se vám s informacemi nechce ven, ať už event nebo změny ve hře a tak, to teda rozhodně je i vaše smůla, a pokud se budete vymlouvat na BP a nebudete se dovolávat pravdivých informací, tak jste pro mě a spoustu lidí zbyteční. K tomu eventovému, že bude harpunovačka a že budou jezdit i nějaký NPC se dozvím i na moři. Tohle fórum je přežitek, který podle mého názoru slouží jenom k stěžování si.
    Každopádně všiml jsem si, že jste (najednou po mém šťourání) přesunuli pravidla, z čehož vzešlo překvapení.
    A chtěl jsem se zeptat, v tomto ohledu vůbec nevím: Je nějaký zákaz nebo pravidlo, které řeší zasahování adminů nebo podpory do hry, když už tu máme pravidla různého druhu?

18. Poseidon

Ahoj jєssιєjaмєs_čяc, no sice to není po tvém rýpaní, jen to je náhoda, že se to tak sešlo. Nicméně ano jsou i pravidla pro jednání jednotlivých členů, ale toto jsou interní pravidla.
    Že je fórum přežitek je tvůj názor, ano hráč to vidí na moři, ale spousta hráčů si tu raději přečte, že je případně možné je střílet tou a tou municí a podobně. A opravdu se nejedná o žádnou naší smůlu jsou dány oficiální informace, které dostaneme a následně případně do diskuzí, ty které máme sami z osobní zkušenosti. Již jsme tu to psali několikráte, že bychom rádi určité informace podali, ale pakliže je nedostaneme tak je nemůžeme dát. A ne opravdu nejsme z Bigpointu.
    Nicméně je již po akci a tato diskuze se přesunula úplně někam jinam. Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.