Bjorgold

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BullĐoG, 17/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BullĐoG

BullĐoG Perspektivní autor

Mám otaz mazlíka Bjorgolda jsem si ještě nevystřelil ale při sestřelení Jorga mi to připíše 2x krystaly není to zase nějaká chyba že to nepřipisuje mazlíka ?

Naposledy upraveno: 17/1/15
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BullĐoG, bohužel na tvůj účet nevidím. Nicméně je možné, že pakliže se jedná o nějakou špatnou hodnotu došlo k nějakému problému. Ale jestliže Vás to střílelo více mohl dostat někdo jiný mazlíka a ti ostatní získali krystaly navíc.

3. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

BullĐoG - já sestřelil už několik Jormunu sám a Mazlíka taky nemám - ale věřím . :D Pokud vím , tak se psalo , že může padnou , tzn. že nemusí. Nezbývá pro nás než střílet a doufat , že to jednou padne . Tak jako doufat , že přijde k navýšení těchto NPC. :D

4. Poseidon

Ahoj Corp.13, ano je to opravdu o štěstí. Vím o hráčích co ho měli štěstí získat.

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

já ho dostal hned z prvního a od te doby asi 6x (pokud ho jiz mate a padne "znovu" dostanete místo nej krystaly)

2015-01-17 15:04:36Získal jsi 49 krystalů
    2015-01-17 15:04:36Získal jsi 44 krystalů

6. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Ja bych ho teda radeji vymenil za krystaly,k nicemu mi neni a tech jogurtu je porad zoufale malo,skoro jako kdyby akce nebyla.

7. Poseidon

Ahoj Korkorán69, ano je jich bohužel málo a o navýšení se žádalo. Ale hlavní je nyní se zbavit sekání aby se to vůbec dalo hrát i kdyby jich bylo XXX kusů.

8. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Souhlas Poseidone,nedomyslenej event bych ozelel taky i nekolik,hlavne kdyby hra byla hratelna,tohle je jen zpusob,jak odradit dalsi hrace od hry a novy ,celkem vzato,neni na co lakat.

9. Remiel

Remiel Mistr fóra

Já ho dostala hned z prvního jormunga, i když jsem ho měla již dříve a měla jsem dostat krystaly. Asi ne všechna oznámení od provozovatele jsou pravdivá, i když jsou oficiální :D :D :D

10. Poseidon

Ahoj Remiel, jak jsi ho mohla dostat dříve než z prvního Jormunga? Nicméně mazlík není z každého Jormurgandera a taktéž ani krystali. Ale je spousta hráčů co již dostala podruhé krystaly, je to opravdu jen o štěstí.

11. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Tak ja som dostal Bjorgolda s 2 Jormurda.za včerajšok a dnes som strelil sam5 jogmurgov a vždy som dostal kryštale navyše-
    Získal si 77 kryštálov.
    2015-01-17 20:19:36
    Získal si 40 kryštálov.

12. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

2015-01-16 18:12:38Získal jsi 95 krystalů
    2015-01-14 23:14:30Získal jsi 174 krystalů
    2015-01-14 23:14:30Získal jsi 1 x Bjorgold .

Bjorgolda jsem nechtěl, ale krystaly mě přemluvily.. je dobrý dělat Jogurty s lidma co toho mazlíka nemaj

13. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Remiel, ten mazlík je nový, nemohla jsi ho mít už dříve. Já ho taky dostal hned z prvního Jorma.

14. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Geralt64 si si isty že je to novy mazlik? mne sa tiež zda že je už dlhšie ale neni som si isty na 100%

15. Poseidon

Ahoj †—Đrake®—†, ano je nový všichni si to pletou se zimní akcí 2013 viz odkaz kdy jezdilo NPC Bjorgold ale z něho vypadával případně mazlík Jotnar.

16. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

17. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

tak som sa kopol ale som pisal že som si neni isty na 100% :)

18. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone pravděpodobně jsem se spletla a jak pak uvádíš níže - zaměnila ho za Jotnara. Tímto se hluboce českému týmu omlouvám :D

Corp.13 tohle ocenil(a).
  19. Poseidon

Již po akci.
    Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.