ban na chat

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem ORП!§, 2/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

dnes, jsem napsal tri vety veronka pussy :* na anglickem chatu, ze jsem pozdravil petaary a Marusku, na ceskem, celou dobu nic a mam ban na chat, chci, aby se to ukazalo za co jsem trestany, rad bych chtel oznam

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Hoj orni, s největší pravděpodobností (hraničící s jistotou) za to, co si napsal tý veronce. Nepamatuješ si, jak Zeman kdysi v rozhovoru vysvětloval redaktorovi, co to znamená? ;)

3. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

ja chci proste oznam, aby se cm, tl a nevim co vse maj, atd resili

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já bych toho chtěl. Herní chat je systém 3 strany a bohužel představa hráčů a realizace je velmi problémová a omezená. Už současné věci jako možnost altování a kopírování z herního chatu trvali přes rok a požadavků bylo více. Bohužel něco nelze realizovat.

5. ORП!§

ORП!§ Pisálek fóra

ja nemam proti Vám nic, jen nechapu za co mam dnes ban sakra, kdyz ho dostanu a vim, sem s tim v poho a ty vis kdo mi ho dal?

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

kdo ti ho dal ti rozhodně psát nebudeme, ale máš ho za to slovo, které jsi sem napsal.

7. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Nějak jsem to nepochopil ,vždyť tam nic sprostého není?

8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tak si nech ve slovníku přeložit to slovíčko, co je za veronkou ;) Sice to nemusí být jen to sprosté, ale většinou se to tak používá.

9. Leo.

pokud se to použije na globálním chatu, kde je jen EN jazyk tak je to vždy brané jako vulgarita a je to banované

10. Niterói

Niterói Pisálek fóra

mě to překládá kočička asi je google slušné , ale já nerozhoduji , jen to byl dotaz.

11. Leo.

ano je to jeden z možných překladů, ale pro kočičku se obvykle používá výraz "pussycat" právě aby nedošlo k záměně za vulgární výklad slova.

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Použij slovník na Seznamu :)