Zpetná vazba Anketa: Jak se Vám líbila akce: Pomsta Typhona – Tři Vovoiové a obří had

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Poseidon, 10/9/25 v(e) 11:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jak se vám líbila akce?

Anketa uzavřena Čtvrtek v(e) 11:16 PM.
  1. 1

3 hlasy(ů)
    18.8%
  2. 2

3 hlasy(ů)
    18.8%
  3. 3

1 hlasy(ů)
    6.3%
  4. 4

0 hlasy(ů)
    0.0%
  5. 5

5 hlasy(ů)
    31.3%
  6. 6

0 hlasy(ů)
    0.0%
  7. 7

0 hlasy(ů)
    0.0%
  8. 8

4 hlasy(ů)
    25.0%
  9. 9

0 hlasy(ů)
    0.0%
  10. 10

0 hlasy(ů)
    0.0%
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Občanská válka: Pomsta Typhona – Tři Vovoiové a obří had

Jak se Vám akce líbila?
    Můžete ji ohodnotit body od 1 do 10 kdy 1 bod je nejméně a 10 bodů je nejvyšší hodnocení akce.
    Výsledky Vašeho hodnocení budou po každé akci poslány spolu s dalším hodnocením akce hernímu týmu.

V příspěvcích pod anketou také můžete zanechat stručné celkové hodnocení akce.

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mě akce nenadchla. Jen Dokončení akce a úkoly do sezóny a dál jsem jí nehrál. Vlastně nehraju. Pár věcí mi dost vadilo:
    1. Jormungandr - 2x jsem se k němu snažil dost, 2x se mi to nepovedlo, byl jsem asi 10x stopenej. To bylo podle mně špatně nastavený. Nemělo by to dávat takový rány, aby to hned stopilo. I Typhoon stopil na jednu ránu, ale tam byla mezi jeho útoky asi větší prodleva a dalo se k němu dojet. Tudíž Jorma jsem nestřílel, jeho glitzy ani neviděl, takže bez šance na design.
    2. Akční úkoly do sezóny jsem sice udělal, ale dělat 45x skupku a 45x minihru je na hlavu. Nuda, pořád dokola to stejný, furt a furt. Ať tam dají něco nastřílet, nasbírat nebo něco takového.
    3. Už stará bolest - tržnice. To už snad ani nemá cenu psát. Nic moc nabídka a problém sehnat zářící duše. A pak je v tržnici položka 5 potažených pancéřových plátů za 90 zářících. A jde koupit 500x, tj. 45.000 zářích duší. To snad ani nebylo v lidských silách sehnat.
    4. Už se tu psalo o úkolu 50 stopených hráčů v Dokončení akce. To se taky moc nepovedlo.
    A takový věci mě vždycky odradí od hraní akce, byť by byla sebelepší.
    Této akci dávám 5.

pistac.cz tohle ocenil(a).