Zpetná vazba Anketa: Jak se Vám líbila akce: Občanská válka: Piráti versus Vikingové ?

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem Poseidon, 31/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jak se vám líbila akce?

Anketa uzavřena 4/9/25.
  1. 1

7 hlasy(ů)
    31.8%
  2. 2

2 hlasy(ů)
    9.1%
  3. 3

3 hlasy(ů)
    13.6%
  4. 4

2 hlasy(ů)
    9.1%
  5. 5

2 hlasy(ů)
    9.1%
  6. 6

1 hlasy(ů)
    4.5%
  7. 7

2 hlasy(ů)
    9.1%
  8. 8

2 hlasy(ů)
    9.1%
  9. 9

1 hlasy(ů)
    4.5%
  10. 10

0 hlasy(ů)
    0.0%
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Občanská válka: Piráti versus Vikingové

Jak se Vám akce líbila?
    Můžete ji ohodnotit body od 1 do 10 kdy 1 bod je nejméně a 10 bodů je nejvyšší hodnocení akce.
    Výsledky Vašeho hodnocení budou po každé akci poslány spolu s dalším hodnocením akce hernímu týmu.

V příspěvcích pod anketou také můžete zanechat stručné celkové hodnocení akce.

2. Trauttenberk

Trauttenberk Zelenáč fóra

Dal jsem za 1. Po týdnu jsem to vzdal. Trh hrozný a za akční mince předražený. Balíčky taky nějak podražily :). To fakt ne.

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Akce nemusela být špatná. Ale velké mínus byla tržnice. Vadí mi rozdělení na nákup za Solónovi a Platónovi mince. Hned na začátku akce si musíme vybrat, co si nekoupíme, protože na to nezískáme mince. A když si vybereme jednu stranu, tak za chvíli zjistíme, že stejně nevyděláme mince na všechno, co bychom chtěli. Je to už stará bolest, myslím, že se to psalo i v diskuzi - buď se vydělá spousta měny a není za co utratit anebo je za co měnu utratit, ale zase se nedá vydělat. Dokud to tak bude dál, tak za mně nebude nikdy žádná akce výborná, ani dobrá. Takže celá akce spočívala jen v Dokončení akce a zapomenout na ní.
    Za mně - slabá 4.

4. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Dala se koupit munice drancovníků za perly. Jinak s mincemi bída, ale je to jak to je. Budou další.

5. kinkaid68.cz-Jižan

kinkaid68.cz-Jižan Pisálek fóra

jj sice munice za perly ale ma to malý háček když jsem našetřil jeden druh mincí na nákup zboží (bohužel nemohu hrát24/7) tak mi to trvalo skoro celou akci a teď jsem zjistil že co bylo celou dobu za moje mince je dnes za ty druhé takže hodnocení 3 takže mý mince vyletí komínem do pryč :((

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v obchodě je možnost výměny mincí. Sice v poměru 3:1, ale aspoň něco se tak dá získat.