Akce (5/2019 - 12/2019)/Diskuze

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Leo., 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Tak teda nevim, jsem se tesil, ze Lord duchu bude davat Elite Kilimatu, jak je psano ve FAQ a dava Elite Kokelau :(
    Zase nekde soudruzi z NDR udelali chybu :(

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Chyba v názvu posledního designu je hlášená na centrále.

3. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Tak to mi asi pomuze, jak mrtvemu zimnik :(
    P.S. On je velky rozdil v designu Kokelau a Kilimatu :(

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To sice chápeme, ale bohužel nic kromě nahlášení nemůžeme udělat. A velký jen je to design kdyby šlo o kameny tak to chápu.

5. Poseidon

6. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ahoj tw mam otazku proč ten event střili mě i když mam mali DMG malou reputaci a v žebřičku sem někde dole ale hrač ktery ma vyšši dmg mnohem vic reputace a viš v žebřičku tak jak ten event teda vybyra cil???

7. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

kterej chytrak měl tak super napad dat do eventu ukol na kronose a k tomu nedal vyskakovani kde event vyskočil si někdo mysli že sme kouzelnici to si ty velke eventy jako mame nakreslit na moři bo co??

xixao69 tohle ocenil(a).
  8. InkД

InkД Zelenáč fóra

Tak jako 2 dny hraní a ani jeden kronos? To zas máte chybu či kde je? Lítám jak splašený ,jedna bonus za druhou a Kronos?Jako kde to mám najít?Potřebuju to do úkolu ,abych v dalších mohl pokračovat a jsem na tom seklí.

xixao69 tohle ocenil(a).
  9. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

tak prosim Event v plnem proudu a ja se nedkozau dostat na vodu.a jak koukam oznameni nejake nikde jao vzdy.klasika))))

10. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

Hmm, nejak se nemuzu dostat na more? Je chyba ve Svobode? :(

P.S. Tak jo, zrovna jsem se dostal na vodu a HPecko nikde :O

11. SolitaryMen

SolitaryMen Zelenáč fóra

DD..tak jsem po měsící vyjel na moře.Koukám Orákulum,dobrý,zkusím ho,picám si v klidu a vtom kousek na demnou přijede poctivý hráč s cechem TUR,asi chovatel dobytka,a dá si další orákulum na ránu:eek:,jede kolem Ochránce Gaii a pic ho,opět na ránu..njn,zřejmě lepší oddíl:D:D:D..bravo BP;)

12. Mamut2

Mamut2 Zelenáč fóra

Tak mu máš hodit kouřovku :D

djmeema. tohle ocenil(a).
  13. pindrusec

pindrusec Vážený autor

jsi si jist ze to nebylo nastrileny ?

14. SolitaryMen

SolitaryMen Zelenáč fóra

jj,na g3 amerika je to normální..je to PVE servr,tedy měl by být a jak je bojovka tak muslimáci topí i v přístavu:cool:

15. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

2019-08-07 16:17:54
    Získal jsi 84 x Zářící duše .
    Získal jsi 95272 elitních bodů.
    Získal jsi 791982 x Perly .
    Získáváš 883x Gaia reputace.

16. PřemyslOtakarII

PřemyslOtakarII Aktivní autor

mám otazecku 2 dny zpět jsem otevřel obchod na moři a koukám nabyzelo mne to 20 děl teď si nejsem jist jestly devastator za 1k žlutých a zelených jako z akce ale to jsem Este neměl tak jsem valil a od tý doby už nic. koupil je někdo? tam jak je napsáno výběr pro tebe nebo nějak tak. dík

17. Poseidon

Odhaduji, že se jednalo o devastátory 2 stupně alespoň takový screan se nám dostal do rukou od nějakého hráče. Byl předán dotaz na centrálu bohužel bez vyjádření. Osobně jsem si děl jako takových během akce nevšiml. Tudíž si myslím buď chyba nebo nějaká nabídka omezená něčím jen pro někoho dočasně.

18. PřemyslOtakarII

PřemyslOtakarII Aktivní autor

přesně byli druhého stupně. Scream mne nenapadl ale asi by to bylo jedno ale asi jsem se málo věnoval akcí tak mne chtěli popohnat a když už jsem je mnel duše tak čágo s dělala

19. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Jde o technický problém, kdy se objevují balíčky, které nemají. Balíčky nejdou koupit a nepatří do nabídky takže se nemá ani smysl pokoušet o jejich nákup.

20. Poseidon

Návrat lodí „Crystal Raider“