Akce 2026/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

záleží na jakém hrajete serveru. Na některých je hodně hráčů a fronty jsou pořád obsazené na jiných je málo hráčů a dostat se tam dá.
    Omezení vstupu je nejspíš z loňského roku kdy velký počet hráčů na té mapě způsoboval velké problémy s hratelností.

PS: limit pro vstup byl zvýšený, napište pokud by jste stále měli problém se vstupem.

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Díky Leo.

3. Leo.

4. BARY69

BARY69 Pisálek fóra

Nejde to pořád i kdybych se stavěl na hlavu:(:(:(

5. BARY69

BARY69 Pisálek fóra

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jsou předané nějaké informace, že i tak píší hráči o tom, že mají problém nadále. Ale upřímně je lepší se obrátit v tomto i na podporu hry, aby měli případně informace o herních účtech a mohli předat konkrétní data. Já na mapě dneska byl, ale bylo to před restartem.

7. BARY69

BARY69 Pisálek fóra

8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Teď jsem se tam dostal hned na první pokus (8:45). Pravděpodobně po ranním restartu. Jen by mě zajímalo, kdy se resetuje počet potřebných erbů? V poledne ne, o půlnoci ne, takže po 24 hodinách?

9. Poseidon

Většinou je to v poslední době po 24h. Ale oficiálně to nemáme.

EDIT: Takže je to buď po 24h nebo ve 12. První vstup si přesně nepamatuji. Ale pokud máš jistotu, že v poledne ne, tak po 24h.

10. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

Ahoj nemohlo by se tomu adm akcnimu na ponorkach pridat HP hodinu tam strilis pak nekde vyskoci a nedojedes pac je tam asi cely sevr ani 1 jsem nestihla vystrelit myslim ze nejsem sama

LukoCZ tohle ocenil(a).
  11. Poseidon

12. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Caute. Mam ukol na mapu ROK- 2 a potrebujem odovzdat heidrekovu SOS spravu. A neviem kde ju mam vziat strielam vsetko co vidim ale tu spravu som este nedostal. Neviete niekdo co s tym ? https://prnt.sc/89Nfqlx-2Scz

13. Z NPC Grap, někdo za přepad, někdo za poslední ránu

14. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

diki. Prepadal som a aj poslednu som daval ale nedostal som

15. Leo.

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nemyslí si někdo v BP, že je asi něco špatně, když jsou mapy plný mořskejch hadů, které nikdo nestřílí? Rekord, který jsem zaznamenal, je 5 na jedné mapě. Ono se ale potom na té mapě špatně dělá něco jiného, když neustále dostáváte ránu jako prase.

17. Poseidon

Nemyslím si, že sledují kolik je admirálů na jednotlivých mapách. To už byl problém hlášený pro mapy 45/2+ při minulé akci s tím, že se navrhovalo nějaké omezení.

18. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mně jde ale o to, že je asi něco špatně nastavený, když to nikdo nestřílí. Odměna nic moc a rány dává hodně velký, takže kdo by to taky střílel ;)

19. Poseidon

Již při minulé akci hráči volali po úpravě a došlo k takové úpravě, že npc hráče poškozovala o hodně více. Odměnu jsem nezkoušel. Již jsem varoval tehdá, je zapotřebí myslet i nato, že může dojít k úpravě v obou rovinách. Na druhou stranu je vidět, že dochází u admirálů i npc, ke změnám viz úprava trhliny atd. Zmínili jsme to znovu, můžete také to zapsat do hodnocení k akci. Ale změnu bohužel nikdo neovlivníme. Posouzení a případná akce je vždy na centrále.

20. BlackOuts

BlackOuts Expert fóra

Ved to musel vymysliet volakto velmi rozumny. Este neskoncila Obleva a oni daju novu akciu Ragnarok. Ved to bolo jasne ze to vsetci prejdu na nove mapy a na Oblevu sa vetsina vykasle. Ved okrem najslabsich lodi ma akciu dokoncenu vetsina hracov. Uz mohli pockat s Ragnarokom tych 5 dni nez skonci Obleva a mohlo byt vsetko v poriadku. Takto su na kazdej mape priblizne 3 admirali Midgardsky morsky had a hraci sa musia schovavat pred nimi.