Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To ti nikdo neřekne. Je to o štěstí někdo to má na 1 projetí komplet. Někdo až třebas na 10 a podobně. Je prostě o štěstí, že ho projedeš a vyskočí ti kotlík a pak je docela si myslím velká šance, že v modrém dárku ten dílek je.

2. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

to viem,to som prešiel 1x a získal som ho,ale myslím celkovo na úlohy,koľko ho je potreba

3. Poseidon

Bys musel každý den. Protože jestli se nepletu je opakovací úkol 150vánočních vzpomínek jestli myslíš toto. A předtím bylo 1,5, pak nevím, ale končilo to 500. A opakovací 150. K tomu je ten úkol na výměnu vzpomínek a lízátek.Tak si to spočítej, ale málo to nebude jestli ti jde o toto všechno.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Úkoly se vzpomínkama jsou k ničemu, nemá cenu je opakovat.
    Než jsem dostal dílek, tak jsem musel dungeon odjet 12x, z toho jsem jen 4x měl kotlík a dílek byl ve čtvrtém. Takže moc velká šance na dílek, když už dostaneš kotlík, není. Včetně vylepšování průvodce a lodi jsem se na dungeonu trápil minimálně 20 hodin. Strašná nuda. Nejhorší je, podle mně, jezdit stále dokola prvního a druhýho bosse, kterýho dám úplně v pohodě, ale stejně tam musím trávit 30 minut, než je udělám.

5. _vaness_CZ

_vaness_CZ Rádoby autor

Dobré odpoledne všem, prosím jak otevřít "zimní dárek" píše mi to - tento předmět nemůžeš momentálně použít.
    Půjde to až koncem akce nebo to má nějakou podmínku ?

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

musíš prvně odjet mapu se sněhovými vločkami, kterou jsi dostal z toho předešlýho, pak ti půjde otevřít dárek.

7. _vaness_CZ

_vaness_CZ Rádoby autor

Děkuji

8. Pexeso

Pexeso Perspektivní autor

Kotlik jsem neměl ani jednou. Buď rád, že jsi klikař.

9. CZ.NIGHTWISH.CZ

CZ.NIGHTWISH.CZ Zelenáč fóra

mam tech map 12 a 3 jsem projel jenze darek nejde stale otevrit mam 4 darky co s nima asi je dam zpet jeziskovi

10. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

je limit map, které můžeš mít abys mohl dárek otevřít a rozhodně to není 9 :D. Ještě musíš nějaký odjet.

11. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Z Dábelského sněhuláka mám mazlíka, spalující sáně :) pěkný :) Jsem nevěděl že se z něj dá vystřelit.

12. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

poradi mi někdo co je to ta žebřiček.Zabijak monster..,vubec nevim ,pokoušel jsem udelat mini mapy ale stale nemam ani jeden bod

13. Poseidon

14. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

15. Ahoj, jak je možné, že někomu nedávají velké eventovky body akce?? Řešíme teď s jedním hráčem v cechu, že mu nepadají ze sněhuláka a těch větších .. z ostatních ano .. přitom i dostává odměny jako jsou perly, děla z trhliny ale ne body akce

16. Poseidon

Hráči toho mnohdy napovídají. Nevím o jaké jde ani NPC. Admirálové z 5 fáze byli upravování a nyní by měli dávat. Zkusil jsem se pozeptat jestli někdo má takové hlášení. Pokud se nepletu admirálové z předchozích fází mají stále nastavené nějaké % poškození aby dostali body akce. Jediné co je v tom případě nejlepší aby daný hráč napsal na podporu. Jen pozor nově v EN či DE jazyku pouze. Ale za mě to bude, že nezpůsobil potřebné poškození pro dané NPC jako tomu bylo pro NPC z 5 fáze, kde se to měnilo.

17. felix25251

felix25251 Pisálek fóra

Přesnji jde o mě, např. teď z Ďábelského sněhuláka..
    2026-01-02 12:53:06
    Získal jsi 2176002 BZ (bodů zkušenosti).
    Získal jsi 1582016 x Perly .
    Získal jsi 1 x Dělo z Trhliny 3. stupně .

Kdyby bylomálonastříleno, tak přece nedostanu nic, ne?? hlavně nás střílelo všeho všudy 5

18. Poseidon

Není pravda, dostávala se odměna, ale bez bodů akce. No je to divné každopádně doporučuji to samé napsat na podporu v EN či DE jazyku aby se podívali nato a případně to předali dále ke kontrole. A ostatní hráči body akce získali co s tebou stříleli nevíš?

EDIT: Dle aktuálně obdržené informace stále zůstávají potřebné celkové body akce pro získání určitých odměn. Tudíž pokud budeš mít méně než 300 000 bodů akce, neobdržíš z těchto admirálů 5 fáze žádné body akce. Taktéž tam jsou další hranice pro nějaké jiné odměny.