Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

aliens-cze akce má více fází, v každé se objeví něco co dává trošku víc všeho
    BlackOuts tito velcí admirálové jsou většinou myšlení aby je střílela skupina hráčů, bohužel na některých serverech je to problém.

Hodnocení akce jsem myslela aby jste psali k anketě, tady by se to mohlo ztratit mezi jinými příspěvky nebo hlášením chyb.

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

No za mě nic moc,kuli dungonu který absolutně nesnáším,takže ho nehraju a nedokončím akci.

3. Leo.

to ještě neznamená, že zbytek akce je špatný. Bylo by dobrý ohodnotit všechny části ne jen tu špatnou

4. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

pokud máme něco hodnotit tak je to náš názor a ne aby cm oponoval co a jak máme hodnotit , to jen tak pro zamyšlení.Akce na prd , zabití času a nic moc důležitého z ní není krom nutnosti jí dokončit kůli řetězci . Ale nepřekvapil BP neříkám nic :)

tak když se vytvoří něco na hodnocení a lidi nejsou spokojeni tak asi nebudou lhát že? :) tak jim můžeš říct ať se na něco takového neptají když vadí upřímnost a vlastní názor:)

Naposledy upraveno: 21/12/25
  5. Leo.

to není oponování, ale návrh. Běžně posílám jen negativní feedbacky, protože většinou se píše jen co je špatně, ale málokdy co je dobře. bylo by ale fajn občas poslat i co se Vám líbilo pokud něco.

6. Niterói

Niterói Rádoby autor

• "Letí Ježíšek s nadílkou, vrtí při tom prdýlkou. Žízeň prý má jako trám, letí, letí rovnou k Vám. Pokud čekáš nadílku, nech za oknem lahvinku! Veselé Vánoce!". Hodně zdraví do Nového roku přeje cech SČK-Slovenskočeských korzárů

7. Leo.

Vám také krásné Vánoce, bohatého ježíška a klidné svátky.

8. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Tak sa trosku pochvalim:) Sam na 54 mape som si dal jednu snehovu kralovnu. Bol som zvedavy co my to vsetko da.
    2025-12-24 23:59:19
    Získal jsi 370306 x Sněhová munice .
    Získal jsi 550 x Perníky .
    Získal jsi 7666572 x Perly .
    Získal jsi 149235 x Sněhová munice .
    Získal jsi 12576798 BZ (bodů zkušenosti).
    Získal jsi 91 x Sněhulák .
    Získal jsi 13824 x Body akce .
    Potopil jsi loď Sněhová královna.
    Získal jsi 368 x Vánoční lízátka .

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Gratuluju, ale moc si mě nepotěšil. Vychází mi z toho, že abych stihnul udělat body akce na dokončení akce, budu muset sám sundat 26 sněhovejch královen. Skoro 3 denně. To mám co dělat. Nějak mi ty body akce pořád nevycházej ;)

10. _vaness_CZ

_vaness_CZ Rádoby autor

dobré dopoledne, neví někdo co je tohle ? získal jsi " led a chlad"
    Dekuji

11. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Ja tiez potrebujem este 400 000 bodov akcie

12. _sandokan_CG!

_sandokan_CG! Stálice fóra

Geralt64 ahoj.pokud každy den ukousneš něco s kraloven a ktomu udělaš par mini her" prase" ktera dava 1500 bodu tak určitě to zvladneš

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

_vaness_CZ led a chlad je vyznamenání. upload_2025-12-25_11-23-29.png
    Geralt64 body akce jdou udělat, ale znamená to prostě hrát a obětovat čas jen skákání po admirálech.

14. _vaness_CZ

_vaness_CZ Rádoby autor

• Zbytečná citace-var
    Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 25/12/25
  15. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jasně, odjedu 233x "prase" a mám to. Paráda :)
    Ano Poseidone, jde to udělat, ale je to velice špatně nastavené. Strávit spoustu času v dungeonu a zbytek času strávit skákáním po admirálech (a to nepočítám, že Krampuse jsem jel asi 150x, než jsem dostal dílek). BP na jednu stranu vymýšlí klesající výnos, na druhou stranu nastaví akci tak, aby hráči museli hrát co nejdýl, aby jí dodělali. Odměna za úkoly 500 bodů akce je směšná. Sbírat 1M bodů z admirálů po 1000-1500 bodech je k pláči. Proč musí BP každou akci něčím totálně pokazit?
    Další věc: střílel jsem 2x Jotnara a mám nastříleno 60M, potřebuju 1 miliardu. Nedá mimochodem ani jeden bod akce. Takže musím obětovat čas na dungeon, obětovat čas na body akce z admirálů, obětovat čas na nastřílení 1 mld.
    Za mně je prostě akce nastavená velice špatně.

Naposledy upraveno: 25/12/25
    cz¤REBELS¤cz tohle ocenil(a).
  16. hami

hami Aktivní autor

tahle akce je nuda rozdělena do fází kdy přidají dvě npc a platební balíčky a myslí si to většina z nás

17. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

_vaness_CZ není zač, ale prosím bez zbytečné citace v rámci pravidel. Děkuji.
    Geralt64 body akce si myslím, že jotnar nedává ale nevím. Též jsem je nikdy nedostal. Já bych to řekl tak, je zapotřebí počítat si, že i stěžování může přinést opačný efekt. Viz poškození od admirálů. ALe musíš počítat s tím, že oni vidí kolik hráči mají. Na počátku v prvních dnech měli už hráči 400 000. Přitom spousta dalších hlásila, že má cca 150 000. I dnes se předávala stížnost na body akce, ale rozhodnutí je na centrále. Jen je zapotřebí opravdu počítat v rámci stížností, že vidí kdo kolik má, pak vidí jen stížnosti z naší strany a udělají si z toho vlastní závěr. Dungeon není tak strašný akce trvá přes měsíc a dungeon uděláš za 2 dny hraní v případě, že ti padne dílek.

18. hami

hami Aktivní autor

ano oni vidí co hráči dělají ale už si neuvědomují že jsme nucení to dělat stovky hodin na nudném eventu a DALŠÍ VĚC je rozdíl mezi servery NA ULTRA JENAS HROMADA admirál z 5 fáze má málo hp ani minutu netrvá než ho hráči zničí

19. Leo.

co se týká nudných akcí, uvědomte si, že princip hry neumožňuje moc možností akcí. Je několik menších, které jsou jiné než ty běžné, ale i u těch dokážete výdycky najít něco na co si stěžujete. Když mi napíšete do návrhů nějaký slušný popis akce, tak ho klidně předám, ale nezapoměňte, že vytvořit zbrusu novou akci nějaký měsíc trvá.

20. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

Dungeon treba koľko krát prejsť celý?