Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

z čeho budou božské mapy?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Toto nesouvisí s akcí, ale jedná se o nový obsah ve hře, který je zde pouze jako upoutávka. Až to přijde živě do hry a přijdou nějakou informace budou zde dle pokynů.

Pexeso tohle ocenil(a).
  3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Proč jsou ještě Dny drancování? Měly končit včera v poledne.

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

byly prodloužené o den, jen nám to nějak uniklo :D

5. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Ďábelský sněhulák dává 3. část puzzle. Chápu to dobře, že když mám 3. část za lovce dárků, tak už nemá cenu na sněhuláka chodit?

6. Poseidon

Jsou tam možná lízátka, jsou na něj úkoly je to na tobě.

7. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

a jak že se dostanu do doupěte sněhuláka?,Hledám a nic.Možná by to chtělo přidat ještě 20 zadavatelu.

8. Poseidon

Tam kde se přijímá úkol na něj je to myslím Haldor nebo jak se to jmenuje. A je tam záložka pod úkoly jako to bývá. Takže hledat znovu a lépe.

9. Rosta89

Rosta89 Zelenáč fóra

Neměl ten boss z doupěte dávat body do akce? Myslím jak tam je 1B dmg do bosse?

10. Poseidon

Nevím v které fázi to bude. Ale dle obdržených informací ne, pravděpodobně bude nějaký další sněhulák na moři kvůli množství HP nebo skupinovce. Ale nemáme veřejné informace kdy to bude. Bohužel se používají stejné názvy a to je ten problém. Sněhuláka na moři přejmenovali, bohužel pozdě a vznikl další shodný název. Nyní je tam do dokončení admirál.

11. juraj888

juraj888 Aktivní autor

zaujímalo by ma na čo je opakujúca sa úloha u Lokiho kde sa odovzdáva 800 Lízatiek a 500 vianočných spomienok urobil som to 3x dokončil tu jeho druhú ulohu a mám ich robiť aj nadalej ? nie je to škoda lízatiek ? niekto hovorí že to odomkne niečo v trhu ale podla forka to robia len ulohy od Anne Snehulakova nie ? ako to byvalo pominulé roky pamätá si to niekto ? :rolleyes:

12. Poseidon

Jestli to něco odemkne či ne to kdo ví. Nicméně nevybavuji si, že by loni nějaká taková úloha byla. Nato, že lízátka se používají k nákupu, někteří hráči budou třebas muset koupit nějaký dílek tak tento úkol je asi poslední co by mě trápilo. Ale nikdy nevíš jestli je někde něco tajného či nikoliv. Nicméně úkoly z dungeonu teď z hlavy nevím zadavatele, ano ty umožňují nákup více položek, čím více splníš úkolů na odevzdání vzpomínek. Nicméně ještě jsou další fáze a kdo ví kde co bude schované a zapotřebí. V akcích byl například balíček i za žetony správných odpovědí. I tady se dá něco očekávat, ale nezbývá než vyčkat co bude dál a sledovat trh, hru.

juraj888 tohle ocenil(a).
  13. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

Ahoj, má už někdo otevřený ten poslední úkol jmelí a nepohoda, co dává možnost nákupu v akčním obchodě zamrzlá propast? ten předposlední se mi otevřel při minulé fázi když jsem poplnil úkoly co nabízel, teď jsem poplnil taky co šlo, když včera fáze začala a úkol nikde. Díky