Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Dávají Poseidone, ale ne vždycky. Před "vybalancováním" jsem je dostal pokaždý, teda kromě kvílejícího ducha.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já dostávám docela často, ale tak je to jedna z odměn.

3. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

tak to jsi měl Geralt asi štěstí, mi to tak nějak od začátku dává 70/30 jen u bídného mi ta šance příjde vyšší

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nebylo by možné, aby v dungeonu byly npc vidět na minimapě? Když mi chybí dostřelit jeden nebo dva z vlny a hledám je po celý mapě, tak by mě šlak trefil. Ano, sice se dá použít Sledovač nepřátel, ale ukáže mi to npc na druhé straně mapy a než tam dojedu, tak je fuč a hledám dál.

5. Poseidon

Můžu to předat, ale postrádá to pak základní princip toho dungeonu hledání těch NPC, kde v ostatních verzích je i menší dohled a tma. Právě proto na nějakou pomoc dali předmět a jde si udělat rychlost a použít kámen.

6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Rychlost mám, kámen použiju, stejně je fuč. Ale nech to být, budu hledat ;)

7. Rosta89

Rosta89 Zelenáč fóra

Doporučuji farmit perníky v antlantídě, tam se mi snad nestalo, že by mi nepadl, někdy dostanu i 2x, na normálním moři mi to padá tak 50/50. Takže jestli máte alespoň trochu vylepšenou ponorku, šel bych tam, já do ní investoval tak 20k orichalkumu a jsem tam víc než spokojený s perníky.

8. Bufonek1481

Bufonek1481 Pilný autor

ahoj npc D´ábelský sněhulák se neodečítá z ůkolu akce pro dokončení

ok děkuju

9. Poseidon

Ano víme o tom.

Dle aktuální informace by tento sněhulák měl být až v dalších fází.

10. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Poseidon chcem sa opytat ci ide o chybu alebo to tak ma byt ze ked si aktivujem ochrannu auru a skocim na tu mapu dungeona pre ukoly a vratim sa na more tak uz ochrannu auru nemam . Cize sa neda robit ukoly pod ochranou. Skus sa na to informovat a ak je to chyba tak to skuste nahlasit. Dakujem

11. Poseidon

To už se myslím řešilo, ale mám zato, že bez odpovědi. Ale jestli se nepletu jedna z map podobných dungeonu byla totiž PvP. Zkusím to zmínit znovu.

12. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Tak uz by mala byt opravena , ochranna aura pri vstupe do dungeonu sa neztrati

13. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

nemůžu vzít dárek , mám lvl 36 . Hráči na 21. až 40. levelu budou bojovat o 1 dárek na mapách 21/1 až 40/1. a na mapě 26/1 mi nwjde vzít , kde je chyba ?

14. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

na jakém jsi serveru? Pokud jsi na PvE serveru tak musíš nejdřív přepnout režim na PvP a pak ti půjde dárek vzít.

15. [BoReCeK][Fen]

[BoReCeK][Fen] Pisálek fóra

ako to je s tym balancom u admiralov ? stale davaju za 100K to je az taky problem po 4 dnoch to opravit ?

16. Poseidon

Vybalancování neznamená, že se mu musí ubrat dané poškození. Vybalancování znamená vyrovnání odměn, HP, dmg atd. Stížnost byla hlášena již v době vzniku a předána dále. To, jestli se rozhodnou udělat změnu je už na nich. Bohužel je potřeba počítat s tím, že ne žádost o nedostatečné odměny musí být ve výsledku vždy lepší po všech stránkách.

17. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

V pár lidech se dá sestřílet v pohodě a bugera to utopí a tak to má být.

18. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

problém je, že ne vždy a ne všude se dá sehnat pár lidí, aby stříleli admirála. Většinou pak jezdí admirálové, každý si maximálně nastřílí do úkolu a pak odjede.

Pexeso tohle ocenil(a).
  19. Pexeso

Pexeso Perspektivní autor

Asi jak kterého,já kupříkladu jsem u jednoho ,který si tu už pár měsícu dělá co chce , včera stál a střílel si bez vážnějších problému vše co se hnulo v jeho dosahu i akčního admirála. Nevím ,jak to dělá,ale jeho schopnosti sázet amulety HP je neuvěřitelná.