Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To ti nikdo nepoví ty můj kvítku medový :D. Opravdu netuším vím, že už tam vyskakovali loni a vím, že bylo doporučené je sbírat protože pokud je hráč nesbíral byl více myslím poškozován. Takže já je automaticky sbírám. Ale mapa je trošku upravená oproti loňskému roku, některé "npc" jako věž na poslední mapě chybí takže kdo ví jaké přesné změny udělali. Jedině vyzkoušet sbírat a nesbírat jestli uvidíš změnu. Ale odměna tam nebyla ani loni.

2. Trauttenberk

Trauttenberk Pisálek fóra

Dungeon - otázka, proč mi mizí moje vylepšení ? U pomocníků normálně zůstane a moje nyní ze 333 na 000, to mi hlava nebere. Takže si mám dát znova tříhodinovku v dungeonu, abych to znovu vylepšil... Že pozdravuji, toho, co tohle vymyslel :-((

3. Poseidon

Nevím že by došlo k nějaké změně. Ale už to tak bylo při minulém dungeonu, že pokud jsi ho opustil tak jsi o buff co kupuješ sobě jako hráči přišel. Nyní FAQ uvádí
    Zvyš své šance na přežití pomocí stohovatelných bonusů zakoupených na centrální mapě. Každý bonus lze stohovat až třikrát a vydrží po celou dobu relace (v dungeonu nebo centru).
    Tudíž bys o ně měl opět přijít naštěstí byl aspoň tedy prozatím po dobu 24h od nákupu.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Vylepšení na loď je na 24 hodin. Doporučuju koupit vylepšení na 1. lvl, jezdit s ním třeba 23 hodin a pak koupit 2. lvl a máš oba na dalších 24 hodin, před koncem koupíš 3. lvl a všechny 3 máš na dalších 24 hodin. Takže 1. lvl máš na 3 dny, 2. lvl na dva dny a jen 3. lvl máš na den.
    Dotaz 1: vylepším loď na 3. lvl, mám 3/3 a u vylepšení svítí cena za další lvl. Proč? Dá se nějak získat 4. lvl?
    Dotaz 2: co znamená "vybalancování akčních npc"? Snížení odměn? :)

bárkus86 a Remiel tohle ocenili.
  5. sisa11777

sisa11777 Zelenáč fóra

Zlatá stará zimní akce.Co člověk potřeboval,šel střílet..Potřebola erby,šel na Bjorgolda.Potřeboval perly,šel střílet letina strážce..Tohle to je cochcáč..dáva to co chce.Ani perníky nedává každé npc.A otevřít puzzle? To je ze samé skupinové mapy až na pár výjimek.

bárkus86 tohle ocenil(a).
  6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 1) možná je to nachystané do budoucna
    2) vybalancování znamená vyrovnání odměn, HP, dmg atd

7. -cat-

-cat- Zelenáč fóra

• Spam-varování
    :):):)

8. Poseidon

9. [BoReCeK][Fen]

[BoReCeK][Fen] Pisálek fóra

vybalancovanie ? admiral co mi daval za 0 ked som mal 118% prevenci a teraz mi dava za 200K ?? to je balanc ?

10. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

a ani lví hradba a ani suprpláty furt za 200k smekám, užasný balanc :D:D:D

11. [BoReCeK][Fen]

[BoReCeK][Fen] Pisálek fóra

• Vulgarity urážky
    to oni vždy EDIT aj kovadlinu niečo je dobré ale oni to musia EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 5/12/25 v(e) 5:27 AM
  12. Poseidon

Ale notak prosím dle pravidel. Informace již byla včera večer hlášena.

13. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

to je vylepšení jak blázen ,nemyslím si ,že mám špatnou loď , ale abych střílel admoše a nefungovalo na něj nic . suprpláty obranář6, lví hradba , tak to klobouk dolů , to se jim opravdu povedlo. aby mně musel u toho někdo regovat , to se na takovýho admoše můžu z vysoka . On nestačí slavnej dungeon , tak ti to ještě upravíme ,nehodlám tu sedět celý dny kvůli dokončení akce . za mně teď akce na fiku . A to do toho nepočítám ty zadavatele v bezpečáku asi 8 , dungeon to samo , atlanta jich je možná o dva míň - nechápu k čemu jich je tolik .

Naposledy upraveno: 5/12/25 v(e) 10:13 AM
    bárkus86 a Pexeso tohle ocenili.
  14. Leo.

znovu jsem poslala stížnost na poškození admirálů a časovou náročnost dungeonu.

15. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

Ahoj,

Celá akce je jaksi zpatlaná. 2 roky jsem nehrál, ale pamatuju teda lepší vánoční akce.
    Perníku z lodí padá pramálo, střílet admirála a nedostat ani perník je opravdu nesmysl.
    Dungeon je kapitola sama o sobě, to snad vymejšlel Ferda mravenec. Akční měnu investovat do vybavení společníku abych se vůbec udržel nad hladinou? to jako fakt:(
    K čemu mi jsou ty narvané sklady různých předmětů, když na té mapě nemohu nic použít a td. a td.

Hold posbírat pár ušmudlanejch perníků, a mrknout na hru někdy jindy.

sisa11777 tohle ocenil(a).
  16. Polynka

Polynka Zelenáč fóra

Akce super až na pár zadrhelů,oni někteří by to chtěli mít hotovy už včera;)
    Ale z vraku na Atlantidě mají padat plány na torpédomety a mám jich tak 400 a plány nikde,to v truhlách padají ale vraky nic:(

17. Leo.

Dungeon je časově náročný, ale udělat se dá, protože tam mají všichni stejný nastavení. Problém je, že pokud chcete dokončit akci je potřeba taky dělat jiný věci než ztrávit několik hodin na dungeonu, pak ještě na jednotlivých skupinovkách atd. Je fat, že akce je dloudá takže by to mělo jít stihnout i pro ty kdo nemají tolik času. Záleží jen na tom kdo je ochotný se čemu věnovat.

18. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Menší akční npc už nedávají perníky? To se to vybalancování akčních npc opravdu povedlo. Jak jsem psal: vybalancování = snížení odměn ;)

Naposledy upraveno: 5/12/25 v(e) 2:37 PM
  19. Poseidon

2025-12-05 15:57:30 Získal jsi 86358 BZ (bodů zkušenosti).
    2025-12-05 15:57:30 Získal jsi 100 x Body akce .
    2025-12-05 15:57:30 Potopil jsi loď Bídný duch.
    2025-12-05 15:57:30 Získal jsi 35 x Perníky .
    2025-12-05 15:57:30 Získal jsi 80980 x Perly .
    Jak nedávají? Já dostal.

20. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

To vybalancovali až to upadlo.