Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 30/11/25 v(e) 3:01 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Rosta89

Rosta89 Zelenáč fóra

Jo, ta první odpoveď od Lea byla pro mě vyčerpávájící, je mi jasný, že nesmíte prozradit podmínky, o tom to nebylo, spíš jsem to chtěl vědět všeobecně, mi to vychází že i bez jediného tajného úkolu jich budu mít 20 hotových(20 udělám přesně poslední den), ale chtěl jsem i třeba do budoucna.

Mám právě hotové i všechny tam, překvapilo mě, že tam nebyl taky jeden obnovovací, jako třeba minulou akci, pokud si můžu ale tipnout tak právě ten jeden denní skrytý obnovovací bude tam.

Jinak taky Atlantídu moc nemusím, v podstatě tam jezdím jenom na akční úkoly, ale musel jsem si odemknout víc torpéd, protože při poslední akci, kdy si měl vystřílet několit stovek torpéd, tak to jsem střílel několik hodin s jedním torpédometem :D takže jsem pochopil, že je potřeba i tam zainvestovat nějaký čas. Snad při další akci budou konstruční plány pro torpédomety v obchodě :D Ten rozdíl mít torpédomet lvl 6 oproti 0 je velký(hlavně v nabíjecím čase) :D

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Torpédomety se v akčních trzích objevují často bych řekl. V některých akcích je možné recepty najít i v akčních truhlách. Taktéž některé recepty může přivést kapitán. Je i recept možné získat v sezóně. Upřímně se nevyplatí moc váhat, jelikož pokud člověk zaváhá některý stupeň se pak nemusí nějakou dobu ukázat a nebo je v platební oblasti. Ono se dá říct, že se většina toho objeví postupně v trhu, ale to už kolikrát jsou novější věci. A hlavně čím je bude mít více lidí tím se omezí jak budou často.
    Co se týče úkolů dají se udělat všechny. Ale některé jsou zdlouhavé a je lepší sledovat akce jako byla nedávno, kde skákali admirálové o 106 sice měli menší odměnu, ale je lepší s menší odměnou si například udělat denní úkol na admirála Lancety. Než pak při něco větší odměně, ale střílet ho X hodin. Jednak než si ho vystřelíš s 1 či 2 torpédomety, ale většinou ho nepotopíš celého.
    A zároveň když si tam uděláš aspoň nějaký základ ponorky získáš tím i další sezónní mince atd.

3. White*OR*Black

White*OR*Black Pisálek fóra

prostě seberte 100sudů pálenky, je to v tom smetí co padá ze Sběratele duší, když budete mít ve skladišti 100ks,u Robina se objeví úkol Skryté zásoby, to jest tajný úkol

a je opakovatelný

Naposledy upraveno: 25/11/25 v(e) 11:32 AM
    hugosamo tohle ocenil(a).
  4. Boomslang

Boomslang Zelenáč fóra

Ahoj jen dotaz kde vezmu dva ukoly ktery me chybi a akci delam poctive kazdy den.. A zitra akce konci... tim ze potpora napise ze jsou tajne ukoly ktery jsem u niko nemela hraju od rana do noci ani na ponorce ani v pristavu tak ze mam peska nebo chyba zase u Bp..

Naposledy upraveno: 25/11/25 v(e) 4:27 PM
  5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

přečti si diskuzi zpětně, najdeš tam odpovědi.

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Boj je krásný
    1.12.2025 - 6.1.2026