Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

My tu nato nemáme právo to má leda podpora, ale ty odměnu dostáváš, bohužel jinou než bys chtěl, to chápu. Ale nemyslím si, že je to chyba. Je to jako vždy jsou určité odměny s určitou šancí.

2. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

za přeluda jsem body nedostal od začátku akce, tam body prostě nejsou :D

3. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Prelud nedava ani mne body akce. jeden strielany s inymi hracmi a 2x sam a nedostal som ani jeden bod akce. Ale uz ma to netrapi vcera som body akce dokoncil

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

tak\ to jsi šťastný,já mám problémy s body,mám 306 a asi to nedám a zase řetěz přetrhnu

5. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Tak to nemas este marne. 200 sa da spravit pri troche stastia aj za den a ty mas na to 2 dni este. Skac len na Strýček Jack. s toho pada najviac . Nastav si lod na maximalne skody - daj tam lampy vsetky co mas a retaze na rychlost strelby a pojde to pekne. A rob popri tom vsetky akcne ukoli , tie za splnenie davaju tiez body akcie

dedek1947CSA tohle ocenil(a).
  6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

tak jen 473.1bodů,neměl jsem aury a kupovat balíčky nebudu,řetěz je opět přetržen

7. Capitan.Hook-CZ

Capitan.Hook-CZ Pisálek fóra

Tak body akce zase 280tis Z 500 tis ..Prostě je to náročné.

8. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Já Byl 14 dni na dovče ,tak že jsem to taky už nestihl :(. Ale tak nějak jsem si myslel , že by ten řetězec měl podržet předmět zmrazení řetězce , ale netuším jestli se to musí nějak aktivovat :rolleyes: . Mám jich nasbíraných dost.

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

zmrazení řetězce se spotřebuje automaticky, když nezvládneš dokončit akci, ale nemůžeš jich mít nasbíraných víc. Limit je 1 kus.

10. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Aha ,měl jsem pocit, že vpravo nahoře jsem jich viděl určitě alespon 6ks,ale asi si to pletu s něčím jiným. Ted není akce ,nejde to otevřít.

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Zmrazený řetězec vidíš myslím jen ve skladu. To co myslíš ty vpravo nahoře jsou získané plameny za dokončení.

Pexeso tohle ocenil(a).
  12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

jen doplním, zmražení řetězce je jen za peníze v obchodě, nedá se nijak nasbírat ve hře. Na foru najdeš popis celého systému.

Pexeso tohle ocenil(a).