Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Capitan.Hook-CZ

Capitan.Hook-CZ Pisálek fóra

Body akce se nedají udělat.. lodě dávají málo a chodím do práce tak mám na hraní 2 hodiny .

2. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

ak mas stastie tak davaj stryka jack ten dava 10 k a ak das aj dmg mas 5 k navyse

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Body akce se dají udělat, vždyť to hráči mají již hotové. Ale jde o to čemu se člověk rozhodne věnovat. Já neříkám, že pro hráče hrající chvilku během dne to je snadné, ale jde to. Není cíl to mít hned.

4. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

• Zbytečná citace -var.
    Problém je ,že strýček Jack vyskakuje po docela dlouhé době . Jinak z ostatních NPC skoro žádné body nepadají aby to solidně přibývalo .
    Za poslední cca půl rok jsem myslel , že zůstanu hrát seafight . I motivace by byla dobrá jenže od nedávna se nesmyslně zvíšily nánaroky bodů akce k tajným úkolům .A to mě celkově odrazuje dál hrát .

Naposledy upraveno moderátorem: 5/11/25
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Prosím dle pravidel. Je to na každém pro co se rozhodne, ale tentokrát to jde udělat. Několikrát to bylo nedosažitelné a nebo velmi náročné. Ale je taky zapotřebí brát v potaz, že lodě jsou dneska jinde a proto se také některé věci i ztěžují. Na druhou stranu za dokončení mohou lodě získat slušná děla atd. Takže si myslím, že obětovat tomu nějaký čas se vyplatí. Ano pokud někdo hraje jen trochu a občas je to pro něj složité, ale takových hráčů zas není tolik.

6. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

prosim o radu predmet zarici zlazy ukol zni sutit lode na ponorkach uz jsem tu 1 h a nic lodi dole hafo a nepada vim ze vetsinou je to z toho co je v ukolu nebo ne? dekuji

7. Poseidon

Ano mělo by to tak být. Je to akční či běžný?Co je přesně v úkolu, jaký má cz a en název?

8. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

akcni uko vedlejsi ucinky 10 lodi na ponorkach aziskat ten predmet zarici zlazy

9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

10. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

dekuji ale ani z vraku me to nepadlo sutim je prubezne u toho a uz 2 h a nic

11. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Mikinka .cz skus zrusit ukol a vzaiat ho nanovo. Mne tiez takto blbol jeden ukol v minulej akcii a nechcelo mi nieco padnut . Tak som ho zrusil a spustil od znova a predmet mi dalo behom chvilky

12. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

zkusim dekuji

tak nic at si to nechaj uz me to fakt nebavi i tak dik za snahu

Naposledy upraveno moderátorem: 6/11/25 v(e) 5:01 PM
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  13. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Taky to nemůžu dostat, dělal jsem úkol už 3x a nic. Naštěstí jsem už akci dokončil, takže to nepotřebuju a můžu se na to vykašlat. Něco se nepovedlo, protože si nepamatuju, že bych měl někdy takový problém akční předmět získat.

14. Poseidon

Takže dle aktuálně obdržené informace, úkol na získání daného předmětu není aktuálně možné dokončit a bude se provádět jeho oprava, která však proběhne nejdříve zítra.

15. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Ani mě se nepovedlo od 15 hod...nj,tak zítra,snad?Kdo ví že? :)

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Díky za info Poseidone.
    Ale stejně si myslím, že to udělali schválně, protože není cílem, aby měli všichni všechno hned ;)

17. Poseidon

Není zač. Nemám tušení je to označené jako chyba. Ale spousta hráčů už má dokončení akce hotové, takže je to nijak nevytrhne když nato přijde.

18. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Asi se budu opakovat po několikáté Ohledně bodů akce Zajímalo by mě proč nedostávám body akce z NPC Admirálů co jsou vypsani ve FAQ ?
    2025-11-08 21:10:53
    Získal jsi 5912122 x Perly .
    Získal jsi 5 x Prastarý erb .
    Získal jsi 50747 x Perly .
    Potopil jsi loď Přelud utrpení.
    Získal jsi 4292482 BZ (bodů zkušenosti).
    Získal jsi 49963 x Dýňová munice .
    2025-11-08 21:10:45
    Zapálil jsi svíčku.

A tak to mam celou akci s velkými NPC . Už ani nedostávám body akce od Strýček Jack Ktrerý mi dříve body dával ?
    Je to normální nebo nějaká chyba ? Připominám , že potřebné hp jsem nastřílel

19. Poseidon

Nevím o tom, že by byla nějaká úprava. Ale v NPC je vždy X možných odměn a ty dostaneš jen nějakou.
    Ale ty body tam jsou například strýček jack:
    2025-11-08 21:27:32 Získal jsi 5000 x Body akce .
    2025-11-08 21:27:32Získal jsi 8710 x Yulongská mince .
    2025-11-08 21:27:32 Získal jsi 10000 x Body akce .
    2025-11-08 21:27:32 Získal jsi 218478 BZ (bodů zkušenosti).

20. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Zkontrolujte moji historii body dostávám jen z těch malích NPC na duše .Jinak už dlouhou dobu ne proto si tu na foru neustále stěžuji