Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Díky za info Poseidone, nevšimnul jsem si toho. Celý systém dungeonu je nesmyslný, ale časové omezení to povyšuje ještě na vyšší úroveň. Bravo BP, bravo.

2. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

ahoj , kde seřenu toho " stínovýho průvodce : , abych se dostal na ten dungeon ?

3. stafordvlktr

stafordvlktr Pisálek fóra

použit ruzne předmety a 2 řadek předposledni knižka a mas tam přistup k propasti stínu dokladam screnn https://prnt.sc/mofL4QoijlvK

4. Mikinka.cz

Mikinka.cz Stálice fóra

mapa 26/2 je uplne prazdna bez npc

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano problém byl již hlášen. Bohužel je to náhodný problém a jedná se o náhodné mapy a tudíž najití příčiny je obtížnější i. Zdali dojde k restartu či nikoliv nevíme. Jelikož pak zase hráči nadávají když se tyto restarty provádí a oni přicházejí o různé předměty a buffy z akčních map například.

6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

ten příznačný labyrint je neuvěřitelně těžký,úponky jsou jednoduchý,ale gangril mě vždy dostane,je nějaký fígl na něj?

7. Poseidon

Přesunuto kam patří. Nemyslím si, že je fígl prostě být co nejvíc opraven a snažit se udržet v prostoru mezi zónami. Zůstane ti málo, ale projet to jde.

8. BlackOuts

BlackOuts Znalec fóra

Labyrint je v pohode ked vies ako na to . Ale zaujimalo by ma ako mohli hraci dosiahnut cas 48 sekund. Nech to skusam ako chcem tak lepsi cas ako 1 minuta 40 sekund to nedam ani ked do toho hadzem dracaky a bomby

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Kde se dá získat Strašákova sada pro vyvolání Strašáků na mapě Noc vran?

10. Poseidon

Léčitele jsem si nebral tak netuším, zkusím se zeptat. Ale jelikož to má jen léčitel odhaduji jestli mu není propůjčený nějaký počet.
    EDIT: Takže mi bylo potvrzeno, že je léčitel dostane automaticky.

11. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

OK, díky

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Hříchy našich otců
    31.10.2025 - 7.11.2025

13. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

Chtěl bych se zeptat jak se dájí udělat body akce mam cca 90 a je potřeba 500k ? Děkuji za radu

14. Poseidon

Stačí dělat úkoly, střílet npc admirály atd postupně to naskáče.

15. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

nazdar tak zase máte chybu tak nejdříve v tom vašem slaveném dungeonu mi to neukázalo ani port prostě nic ale nakonec jsem dezertér a dostal jsem na 15 minut - 15 procent prevence a 15 procent vyhnutí super musí člověk pikat za chybu kterou vlastně neudělal a ještě za vaší chybu ve hře přemýšlejte prosím hlavou a ne ... přeju pěkný den jo a ještě teď jsem zjistil všechny buffy který jsem si na sebe koupil jsem taky ztratil pěkně děkuji můžete si to strčit někam https://ctrlv.cz/jCI3

16. Poseidon

Dezertér je pokud dojde k odhlášení z dungeonu, to samé pokud odhlásíš z dungeonu a měl jsi koupené buffy pro sebe tak o ně přijde. To už se tu psalo takt je to nastavené letos. I se dával návrh na úpravu. A prosím slušně.

17. Rosta89

Rosta89 Zelenáč fóra

Ahoj, kde najdu dusivá přízračná mlha, eliašův oheň, smaragdový přízrak či žhnoucí šibenice? jediný úkol co mi chybí a nemůžu to ani tady na forum najít nikde?

18. Poseidon

Teď nevím jestli se nepletu, ale řekl bych, že jsou to NPC od sopky.

19. Rosta89

Rosta89 Zelenáč fóra

aha, sopku jsem ještě nedělal snad jako jediný event, ale za necelou hodinku by měla být aktivní, pořád platí že je to jenom na mapách 5/1, 23/1, 38/1, 41/2 a 51/1?

20. Poseidon

Pokud se nepletu je na 6 a ne na 5 jelikož to je vyvážený region.Jinak ano, najdeš zde na fóru k tomu i vlákno.

Rosta89 tohle ocenil(a).