Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 22/10/25 v(e) 7:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Kromě toho, že to nesouvisí s akcí by také vždy chtělo uvést i server.

2. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

souvisi na bos mape se to neskutecne kouse mega server

3. Poseidon

Ok bylo hlášené nějaké sekání ve hře, nicméně pozeptám se dál a případně předám. Je to doufám propast stínů?

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nechci na mapě mraky. Co mám dělat?

5. Poseidon

Nezkoušel jsem to, ale podle mě černá mlha jako každou akci kde bývá prostě vypnout nejde, jde jen omezit v nastavení tím Active Fog.... . Ale jak řikám neodstraní jí to pouze zamezí tomu, že nebudeš mít minimální rozhled kolem lodi, ale mraky budeš mít dál černé po moři.

6. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

Dobré poledne, může mi někdo poradit jak zvládnout "přízračný labyrint" ?
    Děkuji

7. Trauttenberk

Trauttenberk Zelenáč fóra

To bych také rád věděl :). Dostanu se, až k bossovi, ale tam chcípnu...

8. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Krabi klepeta se buguji na mapě jsou vydět ale přitom jsou uplně někde jinde a musim několikrat relognout aby se mi zobrazil spravně

9. BARY69

BARY69 Pisálek fóra

Patris to určitě ví a neporadí

10. Poseidon

Nevím co by jste chtěli za radu je to mapa, která se opakuje již po několikáté. Tentokrát je k ní přidaná ještě zóna na okraji, která se pohybovala již v jedné skupinové mapě jiné akce a kdo jí opustil ten byl potopen. Prostě se pohybovat mezi těma točivejma sluníčkama vypadajícíma jak od svíčky a střílet nejdříve úponky a pak velkého. Jak řikám s drobnou úpravou je to mapa opakující se již po několikáté napříč akcemi.