Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/10/25 v(e) 5:01 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. alphac456

alphac456 Zelenáč fóra

Zdravím nefunguje žebříček akce.

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

NPC Kartagena?Kde se to vyskytuje,díky

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Žebříček je hlášený.
    Cartagena je největší admirál viz přehled akce, vyskočí po určitém počtu menších admirálů.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  4. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Cartagena nevydrží ani munutu :D velmi dobrej admiral nechce BP přidat ještě jednu 0 nebo i dvě 0 k HP třilet admirala do ukolu po 10M HP je fakt trapny

∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

6. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Dojedu ke Cartageně a hra to nedává,zamrzne a konec.Jak je tam moc lodí,prostě KO.Jako za 2 dny mám z ní ustříleno 20 mega,to je něco.

7. Leo.

8. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

a určitě to upraví až poslední den . ty úkoly za těchto podfmínek na tu cartagenu , to je pakárna , po 5 megách , když mám sešutit 50 , to je na střelení do bedny a to nepočítám těch 500m na dokončení akce . Ať mu přidají alspoň dvě 00 na HP , nebo ať po vystřelení vyskočí třeba 2 na různých mapách

9. Poseidon

Já si myslím, že je to v rámci počítače, ano trochu mi to laguje při vypnutém bonusu. Ale zamrzlé to nemám. Jo situace je jiná pokud vypnu bonus. To začnou lítat barevné kuličky a dojde k zaseknutí. Ale to také nemají všichni hráči. Tvrdili mi hráči, že nemají problém. Netuším co kdo má zrovna v PC nepátral jsem potom. Nicméně kdyby to tak bylo jak tvrdíš a hra by to nedávala nemohlo by docházet k tomu, že i při tom posekávání je vidět, jak se hráči pohybují, dávají vír, kontaktní minu, past s tekutým ohněm atd. To jsou samozřejmě další věci, které hráčům mohou přivodit i další potíže a sekání hráčům.
    Kdy proběhne a zdali navýšení kdo ví. Jsou již hráči co dodělali dokončení akce i závěrečný úkol a již to nemusí dělat, ale i tak skáčou a střílí to dál. Je to na každém co je ochoten snést.

10. Lucie

Lucie Rádoby autor

Ta hra na takové množství lodí po hromadě nikdy neměla kapacitu. To nemá nic společného s výkonem PC.

∼72ÐiÐi72∼[CG!] a hugosamo tohle ocenili.
  11. Poseidon

Také musí mít když jsou lidé co jim to neseká a jsou ti hráči u stejného admirála a na stejné mapě. Já neřikám, že je to spásná věc, ale již dříve hráči vypínali i animovanost monster atd.
    Viz bonus vypíná grafické prvky u hráče nikoliv na serveru a pomůže to.

12. Leo.

13. Leo.

bylo by dobré aby jste u ankety nechávali i krátké zhodnocení akcí. Může to pomoct aby přístě byly tyhle akce lepší.

14. pumíček

pumíček Zelenáč fóra

Souhlasím, že by bylo dobré přidat ke každé anketě i krátké zhodnocení.
    Každá akce se dá určitě vylepšit, ale dokud bude samotná hra nastavená tak, že je pro běžného hráče extrémně finančně náročná, efekt těchto zlepšení bude vždy jen minimální.
    Pokud chce hráč hrát hru na vyšší úrovni, stojí ho to v průměru minimálně okolo 8 000 Kč měsíčně, což za půl roku představuje částku přibližně 50 000 Kč.
    Poslední tři měsíce už hru vůbec nehraju a další tři předtím jsem do ní nevkládal žádné peníze – tedy půl roku bez jediného vkladu.
    EDIT
    Takže závěr je jednoduchý – není potřeba tolik komentovat obsah a výnosnost jednotlivých eventů, ale spíše prostředky, které jsou na jejich hraní vůbec nutné.

Naposledy upraveno moderátorem: 20/10/25 v(e) 9:19 AM
  15. Leo.

část tvého příspěvku jsem smazala, protože finanční zprávy jsou někde jinde. Tohle forum je o hře.
    Není problém psát i poznámky o tom, že balíčky jsou drahé, ale na to ti BP odpoví, že je volbou každého hráče jestli a kolik bude do hry vkládat.