Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 14/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Já dám střílet hvězdici a odcházím od PC pryč . Za nějaký čas jdu dát střílet další hvězdici, pohoda. Vojáka na obranu to chce , sice to střílí méně ,ale na tom zas až tak nesejde.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel, ale to nejde na každém serveru. Například na PvE nevidím problém max dostaneš pod sebe past s tekutým ohněm. Ale je rozdíl pro hráče co je v cechu nějakém na PvP serveru, kde buď musí mít ochranu a doufat, že nejsou ostrovy co mu jí zruší při pohybu a nebo si prostě nemůže dovolit jen tak odejít. Je potopen hvězda se opraví a prd z toho. Nemluvě o tom, že někteří hráči hrají třebas 1-2 denně a pak už se musí rozhodnout a říct si ano má to pro mě smysl a nebo nemá, udělám si raději jiné úkoly. Ale je to prostě celkově o tom, kdo se pro co rozhodne a co obětuje pro to.

Pexeso tohle ocenil(a).
  3. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

mám takový problém : k čemu jsou nám u této akce platonový mince ? Asi je potom buď smažou nebo vymení za zlato 1 : 1 , proč není na trhu něco za tyto mince ?

4. Poseidon

Tak už jsi pravděpodobně vše vykoupil. Za mince jsou v této akci například dračí truhly, design, mazlíček.

5. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Je tam dračí truhla, můžeš koupit 3 a mimo jiné na to potřebuješ 540 platonových mincí :) Mám jich asi 10k a taky nevím na co.

6. Poseidon

No je to hráč od hráče, na počátku je nebylo možné získat skoro vůbec, design například stál 6000 mincí žádalo se o snížení na popud hráčů. Došlo k přidání do hvězdy tak zas hold to vede k tomu, že hráči nemají zaco moc utrácet bohužel. Můžete to zmínit v hodnocení. Jediné co mohu udělat zmínit něco k přidání, ale to už stejně určitě neproběhne akce zítra ve 12 končí.
    Hráči hrající pár hodin nezískali například ani ten design, natož aby měli tolik navíc.

7. Poseidon