Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 4/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

psali jsme o tom týmu, snad tu část odstraní

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  2. LukoCZ

LukoCZ Pisálek fóra

Zdravím, k čemu slouží ta Vovoiská trofej z dokončení akce ? Díky

3. Leo.

4. Gotai*8*

Gotai*8* Pisálek fóra

tak to by me zajimalo co jsi zato muzu koupit kdyz sem v obchode nic nenasel

5. Leo.

je tam balíček, který mimo jiného vyžaduje i tuto trofej

6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Na akci Dny drancování má v Atlantidě extra poškození dávat torpédo proti lupičům. Řekl bych, že nedává, třeba pekelným torpédem střílím stejně.
    Nastřílet sezonu do drancovníka celkem není problém, má 1,5 mld HP a i když je u něj hodně lidí, tak se něco nastřílí. Ovšem nastřílet sezonu do Pozlacené lancety asi problém bude. Má 35M HP a je hned dole. Když vyskočí na mapě, kde zrovna jsem, tak nastřílím tak 5M, teleportem ani nemá cenu na ní skákat. Chtěl by to nějakou úpravu. Buď větší HP nebo ubrat potřebné množství.

Pexeso tohle ocenil(a).
  7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Víme, už se i proto žádalo navýšení HP.

Pexeso tohle ocenil(a).
  8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Díky za info. Snad to projde ;)

9. **Morgan**

**Morgan** Stálice fóra

Ahoj, už je nějaké info, zda bude odstraněn úkol Zabij 50 hráčů?

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ne žádné info. Osobně tomu ani nevěřím nato, že akce za 2dny končí. Ale třebas překvapí.

11. Leo.

12. casper81

casper81 Pisálek fóra

ahoj mohu se zeptat proč nefunguje nejde aktovovat tento kod?3VOVOIGIANTSNAKE a upozornuji že jsem ho neaktivoval nechaval jsem si ho na dny volna a ma byt aktivni do 11.9 .mám dva učty a nejde ani na jeden diky

13. Leo.

tedjsem ho zkusila a funguje, možná kopíruješ i nějakou mezeru. Zkus to znovu, případně si projdi deník, jestli už jsi ho nezadal a pokud nic nenajdeš a nebude fungovat tak napiš na podporu

kkk.png

14. Leo.

nezapomeňte hlasovat v anketě a napsat shrnutí akce :D