Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 4/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Fido

Fido Pisálek fóra

tak že ca celou dobu co tuhle hru hraji vždy jsem trh vykoupil a teď najednou to nejde? divné a pokud vím tak ano občas je za přepad o jednu minci více ale to je jako výsměch tedy? pro nás hráče?

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

jsou ted dva typy akcí. Nasbíráš hodně měny, ale nemáš ji za co utratit nebo trh je přeplněný skvělými věcmi, ale měna se špatně shání. Už jsem poslala k tomu feedback.

3. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

co to zas je 10x přepad orval a doruč mapu pevností a kde se ta mapa sebere už nikde není? vždy to souviselo s daným ůkolem , tzn. z přepadů nebo poražení daného npc , tady zas nikde nic to bez věštecké koule nejde :)

4. TotojehraPche

TotojehraPche Perspektivní autor

zdanej npc ked prepadneš tak mi dalo mapu pevnosti

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

většinou nejsou předměty z prvního NPC, někdo má štěstí a získá ho hned a někdo musí potopit/přepadnout třeba 30 NPC aby ho získal.

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  6. Silvio44

Silvio44 Pisálek fóra

mam problem s ukolem uber 10mio Elric Fletcher uz 6 dni mam level max 14 skace ta blbovina jen nahore ? na forum sem o tom nic nenasla jen ze je to admiral dekuji za pomoc

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Osobně nesleduji pravidelně výpis, ale měl by skákat od 6 výš. Ale má jen určitý dosah zobrazení oznámení o vyskočení.

8. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

lidi asi tak tahle akce stojí za nic a další bude stát taky za nic a bude zase sezóna která bude také o ničem protože je to stará a ta samá sezóna nic novýho vše starý jen peníze se navyšují cenu balíčků a podvodníci jedou dál s tima se taky nic neděje škoda hele nechcete jít hrát všichni něco jinýho abychom ukázali že to takhle dál nejde? :)

9. Aras_61

Aras_61 Pilný autor

Fido - Rozumím, že máš pocit, že se nic nemění. Já to mám ale už vyřešené – nehraju, takže mě to netrápí. Naopak, získal jsem spoustu času na jiné věci a ušetřil nemalé peníze. Jen si myslím, že pokud se chcete posunout, je lepší držet se faktů a tlačit na transparentnost a řešení konkrétních problémů. Jinak to admini vždycky smetou jako klasické nadávání. Každopádně přeji hodně štěstí a mějte se hezky

10. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

Ahoj pouze se chci zeptat akcni mapa s tema vezema uz neni a ani zadny opakujici ukol? dekuji

11. Poseidon

Co se týče úkolu již byl hlášen, ale nikdo neřekl 100% jak to má vlastně být. Mapu dodám.

12. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

ok vim ze mapa byla pro 3 lidi a je tam erupce chaosu pro 5 lidi a arena

13. Poseidon

Vím jakou máš namysli. Bohužel k úkolům žádná změna ohledně informací. Co se týče tebou uvedené skupinovky byla deaktivována kvůli potížím s výkonem. Místo ní je v dokončení akce provedená náhrada potopit 50x Elden Hitch.

Mikinka.cz tohle ocenil(a).
  14. Poseidon

Pomsta Typhona – Tři Vovoiové a obří had

4.9.2025-11.9.2025

15. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tak mechanismus fungování Jormungandra musela vymyslet hodně chytrá hlava. Vždyť se k němu ani nedá přijet, hned tě sundá. Stačil jsem k němu 6x přijet, 6x jsem byl dole a ani jsem nevystřelil. Bomba.
    EDIT: právě jsem absolvoval druhý pokus se k němu dostat, zase bez úspěchu. Ať s tím něco udělají proboha.

Naposledy upraveno: 4/9/25
  16. zbyeek

zbyeek Pisálek fóra

Ahoj, zajímalo by mě , jak mám na PVE serveru s lvl 14 udělat úkol na dokončení akce, zabij 50 hráčů???

17. Poseidon

Bohužel to více neovlivníme všichni to již psali a záleží na BP pokud se proto rozhodne a nebo ne.

18. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Taky je 500 raket na dokončení akce. 500 raket na tři měsíce sezony, taky trochu nepoměr.

19. Poseidon

Nemyslím si, že hledají a koukají na nějaké poměry. Nicméně jestli chceš můžu to zmínit aby teda zvedli sezónu. Je to otázka cca 2 dnů pro někoho bych řekl i 1 den.

20. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nejdřív "zabijou" mapy 1-5, prý jako pomoc slabým a začínajícím hráčům. A pak dají do dokončení akce zabít 50 hráčů. Taky pomoc slabým a novým?