Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 4/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. budha123

budha123 Zelenáč fóra

Nová skupinovka "aréna dominance" je pekný joke, čakáš tu 5 min a nakoniec prehráš lebo sa doslova aj 6x po sebe respawneš vedľa 4 enemy hráčov ktorý ťa 1s pred tým potopili. Predošlé skupinovky boli PvE, preto chápem pridanie aj takejto PvP varianty ale aby boli obe zamerané na PvP a k obom je potreba 10 hráčov je dosť zlé riešenie a to hrám na ultra, nechcem si predstaviť ako dlho to loguje na servery kde hrá aktívne dokopy 100 hráčov :confused:

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tak tam nechoď. Taky se mi ta mapa moc nelíbí, tak na ní nechodím ;)

3. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

jasne Poseidone to mě napadlo hned jak sem vyděl ceny a vydělky že nebudu schopen koupit vše jen sem se nudil :D a trochu sem počital :D :D a počital jsem jakoby to co bych ja osobně chtěl vykoupit ale nepujde to :D

4. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

jako na tu mapu chaosu se nedá dostat,čekal jsem 2 hodiny a nic,to je schválně aby event dokončilo mín lidí ? :) kdo nehrál první 2 dny ze 3 týdnů tak má smůlu , to je dobrej joke

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

bohužel, je to podobné na všech serverech. Už jsem na to tým upozornovala, snad udělají nějakou změnu. Když mají skupinovky dobrou odměnu, hráči tam dokáží být celý den, ale pokud nemají dobrou odměnu každý si je udělá jen do dokončení nebo sezony a už tam nejde. Taky jsem měla problém se tam dostat.

6. Bufonek1481

jojo přesně tak je to :)

7. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Pravda tak :) taky sem ji zajel hned ze startu 6x a už sem tam nešel :D

8. Bufonek1481

jako já tam dnes čekal cca 5 hodin než sem se tam dostal a to mám udělat 5x ? to je bomba

9. Leo.

jak už se tu několikrát psalo, skupinovky do dokončení nebo sezony je lepší dělat hned na začátku, dokud tam hráči skáčou.

10. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

zkusil bych ty zkupinovkdy zkoušet dělat v dobach kdy lidi chodi z prace a bral bych to po 8 hodinach zkus to třeba kolem 2-3 odpoledne

11. Leo.

na některých serverech prý neskáčou na skupinovku ani v hlavním večerním čase, kdy jsou hráči z práce doma. Upozornovala jsem na to tým a dala i nějaké návrhy. Uvidíme jestli se něco změní.

12. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

nevím no jak by se to dalo řešit ale zlepšit odměny a nebo odstranit zkupinovky a nahradit je čiste solo mapami :D

Pexeso tohle ocenil(a).
  13. Leo.

ode mě a dalších adminů jiných zemí má tým několik návrhů jak to řešit, uvidíme jestli z toho něco zavedou.

Silvio44 tohle ocenil(a).
  14. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

15. Bufonek1481

ahoj nevíte prosím někdo jak je to s těmi ůkoly? ve faq se píše že mají být 2 denní a já mám jen 1 denně , a pak ty ůkly co nejsou denní co je třeba k dokončení akce? mám 14/20 ty budou všecky až ve třetí fázi nebo jsem něco propásl ? děkuju.

16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Již jsme to tu psali, FAQ udává úkoly za celou dobu akce nerozepisuje je, tak jako neuvádí některé informace protože chce aby hráči zjišťovali sami. Takto zapisují akce již nějakou dobu. V krystalové hádance nakonec nějaký den rozepsali, ale pak to stejně několikráte měnili. Aktuálně bys pro akční úkoly měl mít 14/20. 27.8. by měla začít další mapa a dá se předpokládat, že v ní přijdou další úkoly zatím to sedělo, že každý den byl 1 úkol a pak očekávám, že nějaký den ke konci přijdou už jen ty opakovací.

17. testosteron

testosteron Pisálek fóra

děkuju

leo

Naposledy upraveno moderátorem: 25/8/25
  18. Leo.

už jsem ti to psala ve druhém vláknu, nedávej víc příspěvků pod sebe, je to brané jako spam a můžeš za to dostat ban

19. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

tak teď mi řekněte reputace mám dost a dnes to dává ještě méně minci než včera fakt ta hra jde do končin opravdu

20. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel netušíme jak to tam přesně mají nastavené, ale podle mě je to nějaké zvýšení šance podle reputace. Protože během jednoho dne získám za přepad jednoho NPC od 1-3 mincí například. Ale dřív jsem získával jen 1 minci za přepad. Ono to tak je i napsané, že více můžeš získat.