Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 4/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. silentpoki

silentpoki Rádoby autor

Já se chci zeptat.. Co je ta žlutá munice kterou někteří střílí a dávají ještě větší DMG? a druhá věc je.. K čemu je mi reputace z eventu?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Opravdu si nepamatuji efekty všech munic takže leda vyzkoušet. Ale jsou 2 munice podle frakce. Žlutou pokud se nepletu má vzdušná, ale do akčních NPC nemá větší poškození. Ale zároveň jsou i designy co mají určitý vzhled munice jako je například hořící holanďan. Ten má také žlutou nebo nazlátlou a to myslím pro jakoukoliv munici. Nicméně co se týče reputace stačí se podívat na faq, při určitých hranicích akčních reputací se mění množství odměn.

3. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Jak piše poseidon žluta munice je elementarni a ta větší poškozeni do eventu určitě nema mrkni se na daneho hrače jaky ma Design pokud je takovy černy neboli Hořící Holaďan mrkni na seznam designu tak ten ma takovy nažloutli až hořici efekt u munic ktery žadny efekt nemaj a co se tyče většího DMG zaleži na samotnem hrači jake ma kameny děla atd...

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Ty určité hranice akčních reputací, při kterých se mění množství odměn, asi nevíme, že?

Pexeso tohle ocenil(a).
  5. silentpoki

silentpoki Rádoby autor

já teda nikde v FAQ o reputaci bohužel nic nenašel, krom toho, že čím víc tím lepší odměna... Ale to je asi vše.. Spíš by mne zajímaly ty hranice nebo %

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

hranice samozřejmě nevíme. Jak už tu bylo několikrát napsané, tým Seafightu chce aby jste objevovali a zkoumali, měli radost z něčeho nového co zjistíte a mohli se o to podělit pokud chcete. Ve FAQ jsou už jen základní informace, zmizely i žebříčky a další. Vemte si to takto. Když by jste dostali rovnou full loď jak dlouho by Vás ta hra bavila? Myslím si, že bez toho zkoumání, objevování a získávání lepších věcí by to většinu hráčů nebavilo dlouho. Stejné je to s akcemi. Máme základní informace a zbytek si musíme objevit. Vím, že je to občas frustrující obzvlášť když na tom závisí Dokončení akce, ale většinou se najde někdo kdo to zjistí a podělí se o to.

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

No tady by se asi dalo polemizovat, jestli někoho znalost hranice reputací nějak výrazně přiblíží k full lodi. Ale jak znám BP, tak to navýšení odměn po získání určité hranice, bude tak malé, že ani nepůjde moc poznat, takže se to bude dost blbě zjišťovat ;)

8. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

k full lodi to rozhodně nikoho neposune, ale menším lodím se takové zvýšení určitě hodí. ti ještě potřebují všechnu měnu.

9. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

Ahoj tu uz 4 dny mam pouze 1 akcni ukol u 1 ukolu do dokonceni akce mam 7 a 2 ukolu 12 jak to teda ma byt cetla jsem tu ze maji byt sem tam 2 a nic dekuji za odpoved

10. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Miki, mám první 7 / 20 a druhý 11 / 15, jsi na tom líp než já :) Asi se to zlepší při další fázi. Snad ;)
    Edit: tak už mám taky 12 / 15.

Naposledy upraveno: 19/8/25
  11. Poseidon

Ne sem tam. Je psáno, že každý den bude 1 nový úkol a za celou akci kolik má být úkolů. Ale jelikož je opět několik fází je otázka při které fázi dojde úkol, který bude opakovací.

12. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

jako na tu mapu erupce chaosu se už nedá ani skočit 2 hodiny čekání a nic to zas skvěle vymysleli, ještě že to není potřeba do dokončení akce:) stejné to bude s tou co začne dnes :)

13. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Ahoj. Přihlašuji se většinou 2x denně a téměř vždy to začíná takto https://prnt.sc/p4qo24uu3pzJ :eek: je to i v jiných hrách? Stále opravy, restarty? o_O Já se picnu:D.

14. Poseidon

Toto herní fórum se týká této hry. Co se děje v jiných hrách, které nepatří provozovali této hry na herní fórum nepatří.

Co se týče erupce no záleží na serveru. Věřím, že na nějakém serveru jako PvE to může trvat, ale nemyslím si, že by to nešlo udělat. Ale to je tím, že tam spousta hráčů nechce moc válčit a chce využívat výhodu PvE, snazší plnění admirálů atd kolikrát. Ale asi nelze dělat nějaké úpravy podle serverů, jelikož já byl dávno pro uvážit počet akčních NPC admirálů.... na server podle hráčů. Jelikož každý server má prostě své. Buď by se musela snížit hranice na počet lidí a nebo provést leda zas nějaké sloučení aby byl dostatek hráčů. Zas odebírat mapu jen kvůli tomu, že se hráči domluví a skočí spolu a pak na náhodu už moc neskáčou protože není na serveru tolik lidí mi přijde až jako krajní řešení. Každopádně byla tato informace předána. A myslím si, že by skočit šlo, ale bohužel by to muselo fungovat jako dřív kdy člověk mohl jezdit i po moři a stát ve frontě.

15. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

chci se zeptat co je a kdy bude skupinova mapa Elementarni obrany? ve FAQ sem nic o teto skupinove mapě nenašel nebo jsem jen slepí :)

16. Poseidon

Není je tam jen, že skupinová mapa v této akci. Buď přijde info s nějakou fází a nebo to nechají aby si to hráči zjistili sami a daj jen info o přípravě pro mapu.

17. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

oki děkuji :)

18. Poseidon

Dle všeho je tam označená jako věžovka, ale ta bude zahájena 27. srpna ve 12.00, takže by měli ještě čas.

19. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Jen bych chtěl zmínit že jsem tak nějak počital potřebne mince na vykoupeni trhu a je to asik cca 450K minci platonovych nebo solonovych podle frakce :D opravdu si BP mysli že jsme schopni todle nafarmit po 15 mincich z 1 NPC? :D

20. Poseidon

Nemyslí se nato, že musíš vykoupit celý trh, ani to vlastně není žádná podmínka. Řešilo se i, že některé položky jsou za jednu měnu jiné za obě mince. Je to prostě záměr bohužel. Prostě už to tak je jednou není co kupovat pomalu a jindy musíš pečlivě vybírat.