Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 4/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nemáme žádný přehled akčních úkolů. Nemáš někde screan? V akci jsou pokud vím ledové krystaly, ale na žádné útržky poškození si nevzpomínám. Ale odhaduji, že to bude z něčeho v úkolu klasicky. I když třebas krystal je jen z krkavčího znamená.
    A jestli to má být jako utrž poškození xxx tak ti musí ubrat HP něco.

2. Poseidon

Občanská válka: Piráti versus Vikingové

13.8.2025- 2.9.2025

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Co je "lupičská munice"? Nikde jsem jí nenašel. Zase nějaká nová?

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ne, vypadá to na Munici drancovníků, ale ověříme to až akce začne. Takto nám to bohužel přišlo přeložené.

5. TotojehraPche

TotojehraPche Perspektivní autor

aj vám blbnú úlohy? že vám ich neukazuje ked ich primete.

6. Poseidon

Nejsem sice stále na hře, ale v počátku všechny úkoly jsem normálně měl v okně. Jen ta první ti zmizí když dojedeš k jednu z těch 2 zadavatelů, ale to je nějaký spíš úvodní úkol bez odměny. Má se jednat o klienta či prohlížeč?

7. TotojehraPche

skúsil som to aj aj a neukazuje spravne ulohy aj čo mám rozrobenú piratsku skušku tak mi ju neukazuje

8. Poseidon

Vím, že se toto občas stane pro úkoly přijaté před nějakým resetem ve hře, že se neukazují v přehledu úkolů, ale v okně úkolů jako takovejch jsou. Ale pro nově přijaté to bývá ok. Bohužel je to náhodný problém, nyní jsem zkoušel přijmout úkol a v pohodě

9. TotojehraPche

je pravda že som to zapol hned po restarte ranno a prijal som úlohu a od vtedy mi to robí

10. Poseidon

Jako u všech dalších nebo jen u této. Ta jedna ti tam nedoskočí ta bude jen v okně úkolů. Ale někdy Zůstane i naopak úkol vyset do resetu v přehledu úkolů i to se stává.

11. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Skupinova mapa se buguje zničeho nic nejde střilet sopku čas budu je všeli jaky předchozi to bylo 2 min před koncem a ted 5 min před koncem

Ted se skupinovka bugla hned po 30s od vstupu :D

Naposledy upraveno: 13/8/25
  12. Poseidon

Zatím jsem tam sám nebyl, nicméně je potvrzené od jiného moderátora a předaná informace dál.

13. budha123

budha123 Zelenáč fóra

Mám nápad, čo keby sa každý event vždy posunul o jeden deň neskôr ako sa plánuje? aký to má zmysel pustiť von takýto neotestovaný odpad, kde do pol 6 nie je hrá v normálnom chode a jediné čo tu zažívaš je neustále reštart, update čo trvá ako keby sťahujem 5 GB aktualizáciu? Zatiaľ jediné dve pozitívne veci sú že tam je konečne recept na zorax lv 4 a ten kód nič viac....

14. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

ahoj nejde skočit do atlantidy moře vždy zamrzne

15. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

uz jsem nasla omluva sory

16. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

17. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

ta sk mapa nejede stojim nejde sutit a cekame asi az nas to vyhodi

18. Poseidon

Již to tu psali hráči i já nato reagoval, že tam dochází k bugnutí, kdy nelze stříle sopku.

19. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Půjde tady někdy nějaká akce bez problémů,řešíte ty úkoly blbne to ,furt

20. Poseidon

Co blbne psal jsem, že po restartu se stane občas, že tam zůstane nějaký náhodně opticky seknutý či se nezobrazí v obojím, ale zkoušel jsem zkoušel dělat úkoly dál problém sem neměl. Pokud ti to dělá i u nově přijímaných úkolů napiš na podporu ať provedou kontrolu a případné nahlášení dál. Ale nepostřehl jsem že by někdo další problém hlásil tudíž jestli se jedná o problém s úkolem těsně po resetu možná to srovná reset, ale je to náhodné a takové se bohužel řeší těžko.