Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Za mě také ne, ale můžeš získat bonus z truhel na poškození pokud si pamatuji.

2. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

pro mi na rvačce s full HP a rychlosti kolikrat plave lod jako bych ji ručně tahal? :D

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Všichni hráči začínají se základní konfigurací a v průběhu zápasu se musí zlepšovat hledáním kořisti. Vybavení lze získat otevřením truhel.

na mapu všichni vstupují se stejnými hodnotami a rozhodně to nejsou ty, které máš aktuálně na lodi.

4. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Ano tuto informaci vic od samotneho začatku ale v pohodě :D vim že po vstupu na mapu jmse všeci pomali pohoda ale kolikrat seberu rychlost např 220 a lod je rychla ale zrazu se extremně zpomali jako bych ji tahal ručne taktež se stava že hrač je vedle mě a najednou zmizi a oběvi se uplně jinde a ne nebyl potopen plaval vedle mě a najednou byl fuč přinde mi že ta mapa nezobrazuje to co by měla kolikrat musim zastavyt aby se vše sešlo a mohu zas plavat normalni rychlosti paš jsem jinde než hra ukazuje PS: Neni to stižnost jen konverzuji :)

5. Poseidon

Toto se ovšem děje i na běžném moři, ale zatím se mi nepodařilo zjistit jak situaci reprodukovat. Je to náhodné a takové chyby jsou nejhorší.

6. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

Mohu se zeptat proč mam dereztera na 2H i s kolegama když jsme byli potopeni ???

7. Leo.

je to hlášené už od dopoledne, měli by jste ho dostat jen pokud opustíte mapu

8. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

ano mapu jsme opustili ale když jsme byli duchove a čekat tak 20minut na konec fakt nema smysl když za tu dobu mužeme jet dalši mapu kdyby sme měli oživeni tak samozřejmě by sme na mapě zustali to je pochopitelne :)

9. Poseidon

Nevím co se přesně u Vás dělo a v deníku máš zápis pro dezertéra? Teď jsem to zkoušel poté co jsem zemřel jsem po dalších 4s opustil mapu a dezertéra nemám.

10. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

2025-07-09 18:18:08
    Tvá loď byla zasažena (1x Jsi po smrti). Důvod: Mechanismus skupinové mapy
    2025-07-09 18:18:07
    Byl jsi potopen hráčem -.

todle mam v deniku

11. Poseidon

Ale dezertéra bys měl mít napsaného kdy jsi ho získal. Když jsem se zkusil přihlásit na mapu a krátce po vstupu odhlásit tak mám zápis normálně v deníku. Jedině co mě aktuálně napadá měl jsi lístek na obnovení a odhlásis a jelikož to trvá chvíli než se obnovíš tak jsi dostal dezertéra.

12. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

jop tak to je možny pokud zustava z předchozí mapy ale to je fuk už je to pryč :D jen nas to trochu zarazilo že sme to dostali 3 zaroveň :D

13. Poseidon

Z předchozí ne, to se nepřenáší. Mohl jsi dělat úkol na stopaře například a podobně. Nicméně měl bys mít v deníku kdy jsi ho dostal.

14. Leo.

Severská rvačka je určená k eliminaci ostatních hráčů, takže je tam zakázané jezdit ve skupinách a topit ostatní. Pokud to děláte tak dostanete debuff taky. Tomu by odpovídalo, že jste ho dostali 3 najednou.

15. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Krmič zdechlin, Propastný sup, Lovec mrtvol, Slanovodní mrchožrout, Vodní rozkladač, Mrchožrout z hlubin, Oceánský běs, Požírač mořského života, Mořská propast, Sběrač mršin

Kde toto najdu?

16. Poseidon

17. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Ok, takže zase 100% práce ze strany BP :D

18. Poseidon

Bohužel udělaná změna ještě před začátkem akce, ale nikdo informaci nepředal dále.

19. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Jak říkám.

20. Georgechang1

Georgechang1 Pisálek fóra

• Vulgarity urážky
    Ahoj tak že sakra za co mám už zase dezertéra? opravdu nechápu fakt si vemte tu rvačku a ....