Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 13/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

mario13103 máš to popsané ve FAQ i s obrázky

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Ten trh nic moc.Co takhle přidat děla z trhliny hm?Je jich třeba milion a jako nic moc se nedají získat.Však su ty narozky :)

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jsou celkem 3 fáze, tudíž lze očekávat možnou obměnu trhu. Ale zas musíš očekávat, že jde BP i o zisk a ne aby každej měl hned děla kdoví jakého stupně jen tak za hru.

4. juraj888

juraj888 Aktivní autor

prišiel niekto na to kde sa da získať "Lokiho skutoční rodičia" ? ostala mi u Lokiho táto posledná úloha a nikto nevie ako ju splniť

5. ...VictoryCZL...

Taky nevím,a neví nikdo koho jsem se ptal....

6. Poseidon

Mělo by se jednat o předmět, který teprve bude.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  7. ...VictoryCZL...

Vedle kotlíku na levo v předmětech "použij ruzné předměty"dole na liště hm

8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

• Spam - upozornění
    taky ho od včera řeším

dělám portál reality už 3x a nemohu ho zdolat,tam je rozhodující čas?

Naposledy upraveno moderátorem: 15/3/25
  9. ...VictoryCZL...

Vypněte už to upozornění že někdo něco získal,je to otravné a chytnu s toho schízu ,dík.

10. Poseidon

Prosím dle pravidel dedek1947CSA děkuji. Nicméně já si myslím, že čas pro splnění je jedno, tam jde podle mě jen prostě porazit všechna NPC všech 7 vln v daném čase.
    Co se týče oznámení už jsem navrhoval možnost nabídky na vypnutí, ale rozhodnutí je na BP a pokud nechce tak to neudělá. Ale dle všeho je o to zájem protože hráči hlásí chyby, kdy získají něco, ale nevypíšou se žlutě.

11. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

Zdravím, včera a dnes všechny portály a ani jeden desing jak je to možné??

12. hami

hami Perspektivní autor

jak tam skočíš stačí stát na místě zapni krvelačnost používej mini opravuj i dračaky použij

13. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

je někdo kdo by poradil s tím gantrilem? nikde ani pomoc ani návod nic:-( už ho dělám po několikkáte jediné to mi chybí:-(

.gori. tohle ocenil(a).
  14. Poseidon

Nevím co bys chtěl za návod. Vždyť si myslím, že je to jednoduché sundáš 4 úponky a následně bosse. Nesmíš stoupnout do zóny od sluníček tedy kromě toho velkého, kde jezdíš v meziprostoru sluníček. Jestli tu minihru uděláš či nikoliv si myslím, že nemá nanic vliv. Pak už je na tobě jestli budeš mít nervy na klikání v meziprostoru zón aby ti neublížila.

15. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mám dotaz: proč se musí, při skoku na Mapu věčnosti: Svět slávy, vypnout pláty, prach, hradba atd? Nic to tam přece neovlivňuje a při skoku na minihry pro zisk jednotlivých portálů je potřeba to zase všechno zapínat, ale už v průběhu boje. Proč se to nevypne až tehdy, když se skáče někam, kde to použít nejde?

16. Poseidon

Bohužel nevím, za mě je chyba, že to tam jde zapnout, ale zkusím to předat znovu dále jestli nato někdo zareaguje.

17. ♂Bloodfire♂

♂Bloodfire♂ Zelenáč fóra

Ahoj, mohl bych se zeptat jestli je možné zodpovědět otázku č. 7, když mám plout na souřadnice mapy na lvl vyšším než aktuálně mám ?
    Předem děkuji za odpověď

18. Poseidon

Tak pokud nemáš level tak asi těžko se dostaneš na souřadnice. Jak jsem se díval je to hlášené. Pakliže se to nerozhodnou změnit, bohužel se nedá nic dělat.

19. bubucz

bubucz Rádoby autor

Ahoj, jak je možné žer dělám ty portály a dostanu jen třeba 2odměny a nikdy desing a je spousty desingu který nemám??

20. Poseidon

Je to všechno jen šance. Na jakých mapách padají a s jakou šancí nikdo nevíme. Osobně si myslím, že jsou jen v rámci skupinových map. Tam vím, že je hráči dostávají.