Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Sám o sobě ten úkol jednoduchý je, ale ne když ho dělá 50 lidí na třech mapách a některá NPC ani nevidíš. Kdyby se aspoň vědělo, do kdy bude možné ten úkol dělat. Předpokládám, že za nějakou chvíli ten úkol půjde zvládnout za pár minut.

Silvio44 tohle ocenil(a).
  2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 ten úkol se dá plnit na všech mapách, kde se tato NPC vyskytují, jen je potřeba dělat v přesném pořadí jak je uvedeno v úkolu.

3. Silvio44

Silvio44 Pisálek fóra

poseidone nikdo nerika ze ma byt ukol lehky ale proc tam dali kogy a kaminkove drapy ktere potrebujeme na ukoly na erby do trhliny ? sou oni vubec normalni ? ted sem jezdila hodinu po vsech 3 mapach kde jsou a podarilo se mi nastrilet jen 800 000 z 100 000 .Bez aury se tam vubec neda jezdit koupit se neda ,Kolik aur denne musim pouzit abych dostala 1 erb na thlinu ?Je to pekne ze mysli na hrace a vymysleji nove ukoly ale meli by u toho taky zacit premyslet . apropo ten hrdlorezsky bysnys se mi o 2 hodinach hrani podarilo nastrilet jen 8 700 mega z 30 mega takze jestli je to deni ukol tak je stejne k nicemu ne kazdy tu muze sedet 10 hodin dennne

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

tenhle úkol je dočasný, ta NPC nejezdí jen na jedné mapě. Když by byl ten úkol na mapách 25 a výš tak by zase spousta hráčů řvala, že na to nemaj level. Nikdy se nedá zavděčit všem. Vyšli vstříc v tom, že úkol s dobrýma odměnama, můžou dělat téměř všichni, ale na úkor toho, že jeho splnění trvá dýl (jak na kterým serveru).

5. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Dobře Leo, jde to dělat na víc mapách, dokonce musíš. Ale hlavně jde o úkol nastřílet 30M. NPC, která se počítají, se vyskytují přesněji tuším na 6ti mapách. Ta už ale není velký rozdíl, hlavně proto, že nikdo nebude střílet 30M HP na NPC, které má 50k HP. Naprostá většina lidí to střílí ve skutečnosti na dvou mapách, na těch, kde je Karkinos. A když stojíš na mapě 29/1 u něj, tak když se objeví, vystřelíš maximálně jednou nebo dokonce ani jednou a je dole.
    Spousta úkolů je rozdělená podle hráčských levelů. Myslím, že stejně šel udělat i tento úkol. Nebo stačila informace, že na splnění úkolu je např. 10 dní. Takhle nikdo neví, kolik má na úkol času a chce ho mít co nejdřív hotovej.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Je to hráč od hráče. Já nastřílel cca 23mega dole na těch malých NPC nejvíc ti tam dá admirál když si ho vystřelíš. Bohužel nikdo neví kromě BP na jak je to dlouho a ten to zatím neřekl. A je to server od serveru ale například co jsem se byl podívat na Ultraserveru dole jezdí velké množství hráčů na těch mapách a dělá to tam. Nemluvě o tom karkinos je na 2 mapách a dole jsou sice npc menší, ale můžeš vystřelit admirála, je tam častěji dostupnější ničitel titánů.
    Nicméně nemyslím si, že rozdělené dle levelů by bylo k něčemu spousta hráčů má max level nebo 54+ a když by to bylo v jedné oblasti tak by se hráči topili tam. Je to součástí sigmy dle všeho a ta prostě byla vždy o nakoupené balíčků a získání výhod na poškození, bonusů na měnu atd.

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Ničitel titánů vyskakuje z Karkinose, takže taky jen dvě mapy. A v tom množství lidí na jedné mapě se výhody sigmy nedají ani moc poznat.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Dají jde o domluvu podíval jsem se i na 29 a domluví si silnější lodě 3-4 a topí tam každého bez ochrany a to je taky pomoc. Ale jak řikám na malých NPC jsem nastřílel 23mega a do toho udělal i potopení hráčů na mapách je to prostě o štěstí a času který tomu chceš věnovat jako ve všem. Ano je složitější, že nikdo neví bude zítra něco, je to na celou akci. Ale bohužel je to rozhodnutí BP jaké informace podá k jednotlivým akcí, mají daný pirátský kodex a bohužel s tím nic nenaděláme. Na druhou stranu jsou to 2 děla, která spoustu hráčů nevytrhnou a je na každém jestli do nich dá tu snahu a nebo půjde si dělat raději trofeje a využije na nich násobení aktuální.