Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v horní části FAQ je rozepsané kdy co začíná

a pozor, udělali změnu v časových úkolech. Info je v Patch Day

2. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Už je to opravený - už to máš stihnout za 5 minut.

3. Leo.

čas se myslím prodloužil na 10 minut

4. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

každopádně mi ted vysvětlete... Jak někdo tu skupinovku dokončil za 2:45??? Když se tomu střílí za 300K?

Byli sme tam 4... 1 dmg, 2x tank a 1x heal... A nedostali sme se ani pod čtvrt HP...

Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/25 v(e) 8:30 PM
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pokud si pamatuji správně léčitel není potřeba. Hlavně musíš brát, že hráči co jdou na čas tak si seberou buffy a používají do toho akční předměty, že za mě se to nevyplatí. Ale podle nich ano.

6. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Počkej jaký akční předměty? A furt se nedostáváme k tomu, že sme to nebyli schopni dát na čas i když sme se soustředili na DMG do bosse..

Zatímco jeden střílel mobky dokola, zbytek střílel bosse, ale furt sme se nedostali dál jak na 12.5m HP do konce

7. Leo.

nikdo ti nenapíše návod, je to o síle lodí a tomu co dokážeš obětovat. Na některých serverech mají čas pod 2 minuty.

8. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Jaká je přesná síla lodě s 1dním dělem?

9. Leo.

záleží na dělu, záleží jestli střílí všichni nebo jen dva až 3, záleží jestli dávají dračáky atd, záleží jaký mají kritik, záleží jestli střílí i lodě okolo nebo jen bosse atd. Je spousta věcí jak ovlivnit čas a nikdo ti přesný postup neřekne.

10. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

Leo. a mám ještě navíc dotaz. Co je ten modrej krystal, kterej mají za lodí někteří hráči?

11. Leo.

12. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

ano přesně tohle

jestli to je buff z minulé akce, tak jsem celkem triggered, protože my jsme měli nastřílený 3 a psalo to na 17 dnů, každopádně hned po akci nám zmizel

13. Leo.

některým zůstal, je to už hlášené

PS: ale to není buff z cechovní mapy, ale ikona ze skupinové mapy za sebrané ledové truhly myslím

14. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

jo takhle, já myslel, že to právě indikuje po eventu stupeň bufu

15. bumbrlík

bumbrlík Pisálek fóra

kde najdu větrný chodec ?

16. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

skupinová mapa

17. Nitrap

Nitrap Zelenáč fóra

To mysli vazne s tou skup mapou? vsak to nejde dodelat fakt co restart To perla

18. sabotér90

sabotér90 Rádoby autor

Hele, mám malou loď, hraju to 14 dní, předtím naposledy 2015...
    Mapu jsem hrál asi 4x, poprvé jsem byl naprosto zmatenej. Nedali jsme to.

Podruhé fajn tým, 2x útočník, tank, a healer. Naprosto s přehledem, za dvě minuty to teda nebylo, ale pořád zbývala snad víc jak minuta

Potřetí to bylo s týmem slabších lodí, kteří byli navíc trochu zmatení... To bylo o prsa asijské ultramaratonistky. Dali jsme to, ale bylo to na vteřinu přesně.

Počtvrté to byl chaos. Bossovi zbylo asi půl HP.

Naposledy upraveno: 31/7/25 v(e) 12:27 PM
  19. Leo.

na skupinovku je dobré mít tým silných lodí, které ví co dělat. Mapa se udělat dá pokud všichni dělají co mají ä nejezdí si jen střílet designy. Dá se to udělat s healerem i bez něj.

bumbrlík Větrný chodec je ten malý vír v jedné z fází co krouží kolem bose