Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Píšem o ulohach k tej to akcii kedy v ktory den a kolko uloh

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

jakmile jsme tyhle informace dostali oficiální cestou byly umístěné na foru. Není naší povinností vám zjištovat všechny informace a dávat je na forum. Úmyslem BP je aby jste objevovali v akcích, měli zábavu v hledání. To, že tu dáváme námi zjištěné informace během hraní je naše dobrá vůle a ne povinnost.

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  3. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Leo myslím si že by bolo dobre vytvorit na fore hlasovanie o spokojnosti hráčov s tym ako funguje team a podpora ako celok s tym že hlasovania sa mozu ucastnit koli ferovemu hlasovani len ucty starsie ako 30 dní sam by som to vytvoril avsak nie som tak technicky zdatny a neviem ci to zas nebude porušovat pravydla ...

4. Leo.

pokud nejsi spokojený s naší prací máš možnost si stěžovat na centrále. Tyhle funkce nejsou volené hráči, ale vybírané našim vedením.

5. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

pokial viem ankety a snou spojene hlasovanie je povolene

6. Leo.

samozřejmě, ankety týkající se hry, ne týmu

7. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

v poriadku chapem tvoj postoj k tomu rozumiem ti pekny den :)

8. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

po posledním resetu mi chyběla jedna truhla ze skupinovky udělal jsem jí , mám vše hotovo a stejně nemám akci dokončenou , tak nevím co s tím

9. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Teras som to dokoncil mal som 99% a stacilo zabit jednu akcnu npc a akcia je hotova

10. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

to jsem přehlídl ,taky ho tam mám

11. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Tak si gratulujme k dokonceniu konecne relax :)

12. stafordvlktr

stafordvlktr Pisálek fóra

Ahoj jak byl velky restart tak na global 7 jsme dostali za akci 2 x odmenu tedy misto 7 del level 4 hromový tak jich mame 14 mužu poprosit jestli to bylo tak schvalne nebo chyba dekuji !!!

13. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel nemáme vyjádření, již je to hlášené někteří hráči dostali odměnu již po 11 a poté 14 znovu. Někteří něco kolem 15 každý to má jinak.

EDIT: Takže aktuální informace je, že proběhne odebrání daných odměny za "druhé dokončení".

14. Remiel

Remiel Mistr fóra

Mile mne BP potěšil, k dokončení mi zbývaly už jen splnit 3 úkoly a tu 5 bych asi nedala když jsem sama v cechu. Takže děkuji za to že úkol změnili a dali i dokončení akce. Opravdu mne to velmi překvapilo. Před cca před 10 lety končila s hrou, byly akce výdělečné jen pro BP. Teď hraji cca od konce akce narozenin a zatím nebyla akce která by byla úplně o ničem.

15. Leo.

to jsme rádi, že konečně je tu i pozitivní příspěvek. Když se podíváš do diskuze zpětně uvidíš většinou jen negativa a stížnosti. Akce nikdo nechválí pokud jsou dobré, ale pokud jsou problémy tak většina jen nadává. Chvála těm, kteří jen na chyby upozorní bez zbytečného napadání.
    Spousta hráčů už totiž na dobu před 10 - 15 lety zapoměla a chtějí jen na všem vydělávat spoustu měny a předmětů. Je dobré to občas připomenout.

Remiel a TotojehraPche tohle ocenili.
  16. TotojehraPche

TotojehraPche Perspektivní autor

Je to pravda, hra sa vivíja nové veci, nové akcie ktoré idu vtrende znešnimi hrami, kde hráte to isté do kola. Tak tu je to ako akcia, palec hore. Možno si uvedomili že keď pustia dobrú akciu tak človek nemá problém podporiť hru ktorú hrajú a čilujú prinej.

17. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

...a ty jsi spadl z marsu ,tato hra i akce jsou total ende , mraky resetů než vychytnou chyby ve svůj prospěch , hraji i jiný hry / on - line ú , ale toto co se tu děje tam není , během akce 147 dní 15 resetů , co to je , konec konců dnešek mlubí sám za sebe ,

18. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

...to jedno zlato to dává i když mám dokončenou akci , ............ tak kde je chyba ,. ve vedení BP , m,já takhle dělat nebo to trpět ,tak jsem skončil , ne na pracáku , ale v kanále