Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

my to dostali po zničení 80b HP (3 úroveň)

Spíš mi někdo vysvětlete... Splním dneska 3 úkoly... A započítá mi to jen 2? ten čtrtej je na našem serveru nemožnej, za celou akci sem ty nadvládce viděl jen 2

Naposledy upraveno moderátorem: 24/7/25 v(e) 6:15 PM
  2. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Díky za info, ale už je mi to jedno nebudu se s tím zabývat. Prostě to nedodělám. Hra a hrát si spolu souvisí Hra a .... ne.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Co máš za ikonu u buffu v stavové liště u toho buffu 3?
    Co se týče těch úkolů oni snižovali počet tak možné některé vyrušili. Já měl dnes jeden tajný, ale ten tam není vypsaný tudíž se nepočítá.

4. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

a ten tajný je který

5. Poseidon

Jsou označené lupou. Dle psaní hráčů tu asi někdo měl i druhý tu padl dotaz na nadvládce. Ale to musí vědět ti co ten úkol měli to je jen můj odhad. A jeden jsou galeony, truhly atlantské a vraky podvodní s názvem Holka se musí umět otáčet!

6. Bufonek1481

Bufonek1481 Aktivní autor

ahoj mě chyběl jen jeden ůkol a měl bych dokončenou akci po restartu mám jen 50% body akce zmizly škody cristal i kameni to asi za dva dny nedám co se dělá jakou dobu co zas po .. soudruzi ?

7. Poseidon

Je to hlášené, nicméně zkus si projít lodní deník, protože tím ponížením spoustě hráčů se akce dokončila a myslím si, že ti hráči to mají nyní takto vedené.

8. Patris0122

Patris0122 Aktivní autor

hotove to je ale ztratil se i určitej postup v trofejich :D

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  9. Bufonek1481

no mě ne já dnes měl dodělat poslední ůkol a měl bych hotovo :-( ale dík za info že je to hlášené , vím že se psalo že o postup ( oheň ) nikdo nepřijde ale jde i o ty odměny

znova opakujo dokončilo se to jen někomu ale naopak jinejm přibily do dokončení škody crystal i kamen i a skoro celých 200K bodů akce , mán nyní je 50% :-(

Naposledy upraveno moderátorem: 25/7/25 v(e) 11:16 AM
  10. silentpoki

silentpoki Pisálek fóra

tak at to urgentně opraví. Netrávil sem tu doslova 3 dny v kuse bez spánku jen proto, aby mi zresetovali postup

11. Poseidon

Prosím dle pravidel a klid. Je to hlášené jsou různé varianty jak je vidět, někdo má splněné dokončení akce i přesto, že tam má například 49%. Jiný tam má podobná %, ale nemá to splněné, nezbývá než vyčkat.

12. Bufonek1481

dobře chápu ikdyž nechápu co podle tebe není podle pravidel když něco nefunguje tak se ptám to není porušení ničeho nebo jo?

13. TotojehraPche

TotojehraPche Perspektivní autor

A stálo ti to za to, kvôli hre?

14. Poseidon

Bufonek1481, přečti si pravidla herní fóra konkrétně sekci spam. Nejde o to, že se ptáš či hlásíš problém. Jde o to, že napíšeš několik příspěvků za sebou bez toho aniž by tam mezi tím napsal někdo jinej.

Jen ještě upozornění, jelikož se nejspíše změnil obsah úkolu a hráči co se honili za krystalem ho nyní nepotřebují při přijmutí tajného úkolu, který je jako následující počkejte si spíše nejdříve na HP nadvládce. Již jsme zaznamenali, že se úkol sám od sebe zrušil a je škoda mít odstřílené HP na cechovní mapě za které nic nedostanete a poté o to přijít a muset to střílet znova.

15. Bufonek1481

další co nefunguje , když se klikne na portál do ponorky hra zamrzne nejde tam skočit, prosím nahlásíte to?

já si počkám na podporu rady od vás a upozornění jsou k ničemu a podívej se pořádně mezi mnou a tebou píše patris , silent , a totojehra takže nic neporušuju ale jinak dobrý zvykl jsem si že vy jste tu k ničemu jen na buzeraci , proto sem psal hned na podporu ... dík za vaši práci kterou nezvládáte .-) sem poučen pro příště sem už psát nebudu a rovnou na podporu protože od vás se dočkám jen upozornění na porušení něčeho co máte v hlavě .-) nazdar

Naposledy upraveno moderátorem: 25/7/25 v(e) 11:47 AM
    Aras_61 tohle ocenil(a).
  16. Poseidon

Zkus provést relog hry teď jsem byl v atlantidě bez problému. A dělej si co chceš je to tvé rozhodnutí. Člověk tě na to slušně upozorní a uděláš to znova.A možná kdyby ses místo nějakých urážek a narážek raději pořádně podíval tak bys viděl, že jsem ti mezi příspěvky hráčů Patris0122 a silentpoki slučoval příspěvky.

17. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Na dokončenie akcie mi chybalo už len dokončit dve ulohy teras mam sice ulohy 15/15 ale mám len 49% akcie hotove ale asi tuším že nik to o tom nič nevie teda to nedokáže vysvetlit asi by bolo dobre viac sa sústredit na získavanie informácii o hre aby boli informácie presné a v krátkom čase a nemuselo sa na ne cakat aj pár dní alebo viac ako 24 hodín kedže kolegovia z inych krajín majú informacie ovela skor ako naša podpora a uverejnujú ich na svojich forach ale nedivím sa kedze pre hráčov je velmi doležité mat forum kde nemá miesto spam to nám v hre neskutocne velmi pomože...

18. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

když informace nedostaneme, tak je nemůžeme nikde zveřejnit. Zatím se problém řeší. Problémy ve hře a pravidla na foru jsou dvě rozdílné věci. To, že jsou ve hře problémy neznamená, že je povolené porušovat pravidla fora. Několikrát jsme Vám tu napsali, že je to hlášené.

Bufonek1481 mimochodem dostal jsi snad z podpory jinou odpověď než od nás, že je to hlášené? Pokud nejsou informace tak ani podpora je nemá.

19. Aras_61

Aras_61 Aktivní autor

Tak mi vysvetli ako som sa k informacii o ulohach akcie dostal o hodinu a pol skor ako vy ste vobec dali info o tom na fore a dal ich na forum a kuzelník nie som :)

20. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

o jakých přesně informacích píšeš?