Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Za mě také ne, ale můžeš získat bonus z truhel na poškození pokud si pamatuji.

2. Patris0122

Patris0122 Perspektivní autor

pro mi na rvačce s full HP a rychlosti kolikrat plave lod jako bych ji ručně tahal? :D

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Všichni hráči začínají se základní konfigurací a v průběhu zápasu se musí zlepšovat hledáním kořisti. Vybavení lze získat otevřením truhel.

na mapu všichni vstupují se stejnými hodnotami a rozhodně to nejsou ty, které máš aktuálně na lodi.

4. Patris0122

Patris0122 Perspektivní autor

Ano tuto informaci vic od samotneho začatku ale v pohodě :D vim že po vstupu na mapu jmse všeci pomali pohoda ale kolikrat seberu rychlost např 220 a lod je rychla ale zrazu se extremně zpomali jako bych ji tahal ručne taktež se stava že hrač je vedle mě a najednou zmizi a oběvi se uplně jinde a ne nebyl potopen plaval vedle mě a najednou byl fuč přinde mi že ta mapa nezobrazuje to co by měla kolikrat musim zastavyt aby se vše sešlo a mohu zas plavat normalni rychlosti paš jsem jinde než hra ukazuje PS: Neni to stižnost jen konverzuji :)

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Toto se ovšem děje i na běžném moři, ale zatím se mi nepodařilo zjistit jak situaci reprodukovat. Je to náhodné a takové chyby jsou nejhorší.