Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 15/7/25 v(e) 3:01 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

NPC přejmenovány.

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Severská rvačka
    2.7.2025 - 23.7.2025

3. Gold_ship

Gold_ship Pisálek fóra

Zdravím, celkem nefér hry když jdou 2 na jednoho a jsou spolu jak mám vyhrát!! se domluví stojí u sebe a pak čekají!! řešte to!!!

4. Leo.

je to sly hry, máš stejnou možnost. tohle se určitě jednak nijak řešit nedá a ani nebude.

5. Gold_ship

Gold_ship Pisálek fóra

Tak to je pak celá minihra o ničem a žebříček free pro hráče co to zneužívají

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Co zneužívají, prostě se domluví kdo je kde a pomáhají si. Zvítězit stejně může jen jeden. Není to nic proti ničemu. Možnost má každý stejnou.

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Fungují na Severské rvačce potažené a vrstvené pancéřové pláty?

8. Leo.

myslím, že nefungují žádné bonusy ani předměty. Jdou sice aktivovat, ale podle mě nefungují. Na mapě se vyrovnávají hodnoty všech tak aby i slabší hráči měli šanci proti silným, to znamená, že by všichni měli na mapu vstupovat se stejnými hodnotami. Buffy a výhody jde pak najít přímo na mapě.

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Taky bych řekl, že nefungují, ale pokud jsou zapnuté, tak mizí, odečítají se.

10. Poseidon

Můžeme to opět zkusit předat. Ale ono pokud je vypínají tak zas je problém, že je zpětně nezapnou. Takže je to těžké tak i tak.

11. Patris0122

Patris0122 Perspektivní autor

chci se zeptat ti admiralove z nitky už se znich da ziskat ta kapitanska truhla?? mam jich sestřelenych už hodně ale žadna truhla :(

12. Poseidon

Upřímně je ani většinou nestřílím a odměny moc nesleduji. Ale nevěřím, že šance na zisk bude moc velká. Ale koukám, že nějakou mám tak asi ano.

13. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

teď jsem dokončil nitky a žádný tytul nemám. Ne , že by mi o to tak šlo , je tu víc věcí , který mně štvou a kazí herní pohodu. Už se neukazuje +10% -10% asi to bude lepší pro bootery , proto to teď asi zrušili , jsem jen zvědavej kolik jich chytnou? s jizvama jezdí a střílí rychleji , aqsi jim to připisuje tupl body :). Dělá tu Bp z lidí hlupáky , tak to vidím já a asi nejsem daleko od pravdy ...

Naposledy upraveno: 5/7/25
  14. Poseidon

Tam žádný titul ale není. Titul je pouze pro akci Severská sága a to je Njordův strážce. Co se týče dokončení nitek dokončení ani tam v počátku nebylo. Pouze až když tu hráči dostali odměnu za jeden z posledních úkolů se to začalo řešit a díky tomu to tam dali jako oficiální dokončení, ale je to bez titulu a ani se to nepočítá do řetězce akcí.

15. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

tato hra začíná být dost ... na fiku ...vypnout a přestat hrát , tady se vše mění za jízdy , hlavně se to hodně mění v neprospěch hráčů : za za to chcou ještě prachy , vše nebo skoro vše je v platevce ,takhle se nadá hrát neštož platit citrona , .... kašlu tuto hru

16. Poseidon

Nevím co se změnilo. To, že přidali dokončení do akce kde původně nebylo oficiálně i když ho hráči dostali za úkol. V tom nevidím vůbec žádný problém. A tam kde byl titul od počátku jen na chvilku vypadl je stále. Takže nevím kde je změna. Nicméně je to pravomoc provozovatele dělat změny. Neudělat některé změny, tak určité odměny má jen pár hráčů a to, že se sem ta i něco ztíží to už je druhá strana mince. Ale zas to není tak často.
    Ale je to tvé rozhodnutí a i právo. Nicméně hrát se dá i bez nákupu v platebce. Jde o server a pak o to co sneseš jako hráč. Je tu více hráčů co hrají bez platebky pro zábavu a jde to.

17. Rob.Halford

Rob.Halford Pilný autor

určitě na ULTRA SERVERU , ...mám pravdu :):):):)

18. Poseidon

Ano i tací hráči jsou na ultraserveru. Je to pro ně obtížné oproti PvE o dost ale jsou. Dokonce tam jsou občasní hráči i bez balíčku prémiových výhod což zaslouží obdiv. Ale jde to. Ale k tomuto tato diskuze není určená. Odpověď jsi dostal a konec diskuze, která se netýká daného vlákna.

19. Remiel

Remiel Mistr fóra

Chci se zeptat, jestli je v severské rvačce nějaká bonusová (vyšší dmg) munice?

20. AISMEN

AISMEN Aktivní autor

Není.

Remiel a Polynka tohle ocenili.