Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Trochu mi nesedí rozpětí map uvedené ve FAQ, kde se mají npc akce Nitky osudu pohybovat. Podle mně se dají najít snad všude a ty potvory vůbec nekoukaj na rozpětí map, kde mají podle FAQ být :)

3. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

jakto ze ja muzu delat ukoly a nekdo ne kdyz nemam ani tolik nitek.A co bude dale mame cekat nebo co bude.

4. Patris0122

Patris0122 Perspektivní autor

ja se ale neptal jaky je limit ale proč nemužu měnit bíle za barevne když mam od barevnich po 1 kuse a 188 bílich

toto ma kolega https://prnt.sc/pXPJFyKKcXLM

toto je moje https://prnt.sc/3rS6lhgjuJfu
    žadny ukol sem o zadavatele nepřijmul kouknul jsem do ukolu na moři a byl tam ukol k přijeti tak to fakt nedava smysl

https://prnt.sc/aulp6hy3dSlI dobry ukol ktery jakože nemam nakonec mam ale nemam na to nitky a ještě mi to ukazuje -1 modre :D to bude chyba jak vyšita

Naposledy upraveno: 30/6/25 v(e) 8:32 PM
  5. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

tak co bude ted nemuzu udelat ukol kdyz nemam npc ktere mam pozkodit mam cekat nebo co

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel nemáme reakci a zatím jsem nepřišel na podmínky. Ale očekávám, že jsou podmínky jednak závislé počet nákupu barevných na možná počet úkolů. Ale také očekávám, že je tam něco dalšího odhadoval bych závislost například na bodech akce protože jinak nevidím důvod proč tam jsou. Ale zatím se mi to nepodařilo zmapovat je to jen odhad, ale tyto podmínky jsme bohužel nedostali.
    Ale odemkl jsem 3 pozice. A neměl jsem již další úkoly ani jsem nemohl měnit a nic. Ani po relogu atd. Tak jsem šel na moře střílet npc do sezóny a po sestřelení nějakého počtu a nějaké časové době kterou jsem nepočtítal jsem se vrátil zpět na mapu a mám možnost vyměnit od každé barvy 1ks a mohu udělat úkol. Je to potřeba zkoušet i my jsme hráči a máme pouze FAQ z důvodu pirátského kodexu a snažíme se poskytnout informace co sami zjistíme.

Sniperczzz Opravdu nejsem vědma, jak nemáš NPC?

7. Patris0122

kolega ma 1604 bodu a děla už v sezoně 3/3 1-20 a mam 1500 bodu a dělam 2/3 8-10 zkusim nadělat body ale dalši kolega ma mnohem min bodu a muže mit klidně i 4 barevne nitky od každeho druhu

Oke takže to vypada že tam bude časove rozhrani řekněme třeba 10 min možna min možna vic beru na vědomi a zkusim to časově sledovat

Poseidone maš pravdu bude to časově omezeny ted sem šel na pochuzku a ted už měnit zase mužu pochuzka byla cca 10 min + čas před tim tak bych to odhadoval na dobu 20-30 minut

Naposledy upraveno: 30/6/25 v(e) 9:14 PM
  8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

To byl jen nápad jak jsem psal přesnou podmínku neznám. Nicméně pokud máš 2/3 odhaduji, že jsi neudělal všechny možné kombinace. Já když dělal 2 ze 3 tak mi to dovolilo koupit pouze nitky na možné varianty co musím splnit abych měl 3/3 odemčené. Jedině takto zkoušet a sledovat.

9. Patris0122

ted po tech cca 20-30 minutach sem mohl vyměnit nitky a ž mam 3 od každe a mohu zas pokračovat kolegove jsou trochu pomalejši tak ti to asik v těch časech stihaj a proto jedou v kuse :D

no ale dalši problem :D s ukolem mam ukol poraz 3x ygdrasil a pak mam ubrat 1.5M HP John clifford ale oni vyskoči v zatoce hned po přijeti ukolu a když se tam vratime s kolegi tak už tam ty NPC nejsou kolega ten ukol děla už hodinu

https://prnt.sc/jYJx--1TVp2M todle už chyba byt musi aspon doufam :D po sestřeleni těch 3 ygdrasilu tyto NPC na mapě nejsou

Naposledy upraveno: 30/6/25 v(e) 10:02 PM