Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

• Spam
    :eek::D:eek:

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

3. Aras_61

Aras_61 Perspektivní autor

Akcia je nudná nezaujímava tuctová jedine o čo ide aby sa kupili balíčky do cierneho trhu to je jediny zmysel akce. Najskor treba venovat pozornost opravám chýb v hre aby hrači nejdenali nečestne a potom chciet aby ludia kupovali balíčky vyjadrujem maximálnu nespokojnost so situáciov aká je na hre v sučastnosti,,, já-pumu

4. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

nepocita mi to ukoly opakujici ma to nekdo tez dekuji

5. Poseidon

Je potřeba sledovat hru, ne každý úkol se počítá. Jak v sezóně, tak v dokončení akce máš vypsané úkoly. Kolik jich máš a dělala jsi je každý den?

EDIT: V NPC zatím duše nejsou, došlo k nějakému problému a je hlášený.

6. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

Ano kazdy den v sezone mam 4z 6 a v tajnem ukolu 9 z 15 ma to tak byt dekuji ti predem za odpoved

7. Poseidon

To ti nikdo neřekne jestli to tak má být hlavně já si to po každém úkolu ani nekontroluji. Ale když udělám všechny dnešní úkoly budu mít to stejné a má to tak několik dalších hráčů. Tudíž to bude asi ok. Jak jsem již psal chce to sledovat hru, herní fórum. Již kolegové na podpoře, ale i jinde se setkávají s tím, že hráči nic nesledují a pak se diví, že design co dostali je ponorka a ne loď a podobně. Viz zde úkoly například když se podíváš do dokončení akce a sezóny jedny úkoly se počítají do jednoho ale ne do druhého. A hlavně je zapotřebí také brát v potaz, že bude ještě druhá fáze.

8. hami

hami Perspektivní autor

V NPC zatím duše nejsou, došlo k nějakému problému a je hlášený. Myslím že každý :D hráč co tuhle hru hraje ví kde je problém :D :D opakuje se to stále dokola :D BP odbornici no hhhh

9. Poseidon

Já z npc duše dostávám sem tam. Jak jsem psal už předtím problém byl hlášen je to i v této diskuzi a i po druhém restartu bylo upozorněno, že padají málo. Bohužel nebyla reakce nato žádná. Ani nebylo řečeno je to stálá odměna či možná.

10. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Sezona už mě naštěstí nezajímá, ale mám tam 2/6, v dokončení akce mám 7/15. Jak to, že máš Miki 9/15? Nechápu. Každý den objíždím všechny zadavatele a žádné další úkoly jsem nenašel.
    Další věc, kterou nechápu, a to už delší dobu, je to, proč musí být vždycky větší počet zadavatelů v přístavu. Proč není na úkoly jen jeden. Je to potom nepřehledné a může dojít k tomu, že se nějaký úkol přehlídne. Stačil by přece jeden zadavatel na úkoly, případně další zadavatel pro vstup na skupinovou mapu a ne že je přístav plný zadavatelů a k některým se přijede jednou za celou akci.

Oprava: první část beru zpět. Objížděl jsem sice zadavatele, ale jen na moři. Po návštěvě Atlantidy mám 9/15. Druhá část platí dál ;)

Naposledy upraveno: 25/2/25
  11. Poseidon

Zadavatelé byli už zmiňovaní několikrát. Důvod nevím očekávám aby hráči to měli náročnější, bohužel neočekávají, že spousta hráčů nedává pozor ani na základní věci.

12. Aras_61

Chcel by som dodat že ak berieme do uvahy že flotila stoji v drahej faze 21 mega perál a v ciernom trhu su veci za milony peral a municia poriadne zdražela celkovo v poslednej dobe odmeny za akčne npc su uplne smiesne. Strielat na jednu flotilu cca 11 sirén priblizne hodinu a pol len na jednu flotilu je naozaj zábavne. Za top odmenu ppovazujem 1 orichalkum s npc teším sa ako dokoncim ponorku za 280 rokov :)

13. hami

hami Perspektivní autor

14. Poseidon

Ceny jsou vysoké běžně tak nevím, že tě to překvapuje. Již kolikrát byl design co stál 5000 orichalkum či více a hráči to i tak koupí. A to i když nemá kameny. Bohužel perly už jsou měna ve výsledku o ničem tak takovou cenu ani neřeším. Není to nic extra co by mě nutilo si to koupit. I když hráčů to spousta koupí pokud to nemá a to i za tu vyšší cenu, jelikož máš slevu. A takové designy tam jsou i nyní.

15. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Aras_61 jsou výdělečné akce a míň výdělečné. Některé jsou chudé obsahem, ale vyplatí se střílet NPC nebo admirály, některé jsou obsáhlejší a taky výdělečné a některé jsou zajímavé obsahem, ale nevýdělečné. Akcí je spousta takže se dá vydělat. Je to jen na hráčích jestli se rozhodnou minout munici.

16. Aras_61

Leo já píšu o tom že vše zdraželo a ne o par procent ale o 100% a neco o treba 300% já mám perál dost ale uz pul roku vúbec nepribudají perly pro to že vše je drahé to sem myslel... a hlavne flotila za 21 mega perál kedže poslana solo na ostrov ostrovu niako neublíži je totálny nezmysel..

17. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

zvyšování cen je pochopitelné, na začátku bylo zlato těžce k vydělání a o perlách ani nemluvě. pak měl zlata každý hodně a perel taky, přišly další měny a hůř se sháněly, plno hráčů chtělo změnu, protože zlato a perly už nebyly hodnotné, tak se zdražily položky. Posílat flotily když myslíš, že jsou zbytečné je tvoje rozhodnutí.
    ale můžu poslat návrh, vyrovnat poškození flotily do věží vzhledem k ceně.

18. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Ukol City nelžou dělám dnes už druhý den.Shromáždi Brk a papír.Moc rád bych jako,ale z čeho proboha?Střílím vše co se pohne a stejně nic.

19. Poseidon

Z hlavy nevím obsah úkolů a ani nemáme žádný přehled. Ale je to z něčeho v úkolu, ale vůbec bych se nedivil, že je to úkol se sirénou těch jsem sundal také přes 10 abych to dostal.

20. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

no je to on,takže z ní tedy,díky,vubec mi to nechce padnout.