Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

jsem na PVE nechci ,aby na mě někdo střílel ,tj celé.

2. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Nejsou lidi na tu skupinovku o ktere mluvíš. Kdyby to udělalo BP pro jednotlivce to bych tam byl často .

3. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

Tak to už je tvůj problém.

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Pexeso jsi na PvE a na moři na tebe nikdo střílet nemůže pokud sám nechceš, ale v rámci akcí jsou i PvP mapy, které jsou stejné pro všechny servery. Není možné aby byly jiné na PvP a jiné na PvE serverech. Pokud nechceš být střílený tak na ně nechoď.

5. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

AISMEN
    No jak myslíš,já ti to tady časem připomenu,tvůj problém.;)

6. AISMEN

Připomeneš mi co ... kdo si myslíš, že jsi? Hraješ na PVE, protože jsi tak špatný, že nedokážeš bojovat.. takže nevím čím mi tu vyhrožuješ.

7. Leo.

ale no tak. Každý server má svoje výhody a nevýhody. Na PvP se pořád bojuje a topí, mají nedostatek NPC, protože je tam mnohem víc hráčů, úkoly se plní hůř, protože u admirálů nebo na skupinových mapách jsou enemy, PvE servery mají dostatek NPC a úkoly plní snadněji, nejsou topení pokud nechtějí, ale zase je problém většinou zaplnit pořádník na skupinové mapy nebo střílet velké admirály, které nikdo nestřílí pokud nejsou extra výhodní. Každý má svoje nemusíte si tu vyčítat styl hry. Napsat svůj názor může každý ze svého pohledu pokud je napsaný podle pravidel a slušně.

8. Patris0122

Patris0122 Perspektivní autor

ja sem těž na PvE serveru a vubec mi to nevadi jestli tě někdo topi na ty mapě když dělaš ukol tak si hold počkej s klukama tam chodime taky a admirala nedělame jen čekame na hrače aby sme si udělali battle body když nam odstanili body z cechovnich věži ale hrači tam nejsou pořad včera sme tam byli v 21:00 a nikdo tam nedošel

9. Leo.

už jsem vás varovala v jiným vláknu. Takještě jednou, jestli se budete kdekoli na foru znovu hádat a dokazovat si kdo je větší frajer nebudu jen mazat příspěvky, ale rovnou vás všechny banovat!!!!!!!!!!

10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

11. -GoldSteel-

-GoldSteel- Pisálek fóra

Ahoj měl bych otázku nikde jsem nenašel NPC Hulder .Poradi někdo děkuji

12. Patris0122

zatoka žraločiho teska najdeš to tam kde je teleport

13. Leo.

jen pro info, ve FAQ toto info chybělo, ale už jsem ho doplnila.
    Než budete moct vyměnovat bílé nitky a plnit úkoly, musíte splnit první úkol u Kassandry v BP jinak vám zadavatelky nebudou nabízet výměnu nitek.

14. Patris0122

no Leo oni nenabizi kolikrat i tak ted sem udělal 232 bílich nitek aby mi šlo vymenit za barevne zustava mi 183 bílich nitek a měnit nemužu

15. Leo.

16. Patris0122

jak sem dovyšil 250 bílich mohl sem vymenit za barevne 1-1-1 udělal jsem ukol a přijmul další ted mam barevnich 0 a bilich přes 220 a měnit nemužu zadavatele maj X takže tě musim udělat 300 bilich abych mohl zase promit na 1-1-1 barevny mam to takhle po 50 bilich už od 150 bilich

17. Leo.

všechna vlákna mají limit takže nemůžeš sbírat a vyměnovat nad limit

18. Patris0122

no ale když sem měl 0 barevnych a cca 182 bilích tak sem je vyměnit nemohl musel sem mit 200 bilich abych mohl vyměnit barevne a když sem vyměnil tak mi stale cca kolem 140 bilich zustavalo

19. AISMEN

Je to bugnuté.. neuděláme nic.

20. Patris0122

nevim ale vypada to tak vyměna mě stoji cca 14 bilich a nemužu to vymenit zadavatel ma X a musim prostě nafarmit vic bilich vždy mi to roste o 50 bilich takže 150 200 250 300 atd... přitom vyměna za všechny 3 barvy vinde cca sotva na 70 bilich zde foto zadavatelu i niti potřebuji 2x barevne a nemužu měnit https://prnt.sc/sy7f_WxqHFCk