Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 v akci bude několik fází a předpokládám, že se trh bude měnit

2. ..M₳Đ₳Ɽ₳..

..M₳Đ₳Ɽ₳.. Zelenáč fóra

sry že to tu pišem ale ta akcia davyho jonese nefunguje :D na tu truhlu sa neda ani kliknuť myslim tu pokladnicu

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Dle aktuálně obdržené informace by měla začít truhla bohužel až zítra.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Do Dokončení akce byly dodatečně přidány úkoly. Nepočítá se s tím, že by nějaké úkoly byly přidány i do akční Sezóny? Čtyři sezónní úkoly po 25ti mincích úsilí na akci trvající déle než měsíc mi totiž přijde dost málo.

5. Leo.

to nevím, ale můžu se zeptat

6. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

chci se zeptat kde seženu žeton rvačky a co se mysli tim zpusob škody NPC akce černy kamen či golem z trhliny? předpokladam že na trhlině to asik dělat nemam je to něco co bude v dalšich fazich nebo co stim??

7. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Černý kámen a golem je ze sopky.Tak snad jí pustí :) I když ...

8. Poseidon

Mělo by se vše týkat této akce, takže trhlina opravdu ne, ale čekal bych na další fáze a sledoval. Bohužel dopředu nemáme info co se v které fázi bude nacházet. Jediné co se dá předpokládat jak píše Victory že kámen a golem je sopka, ale ani to nemusí platit. Akce je ještě dlouhá a stále se klidně může stát, že přidají něco i pro další fáze.

9. Canabis-cz

Canabis-cz Pilný autor

Ta truhla Jonese jde otevřít jen klíčem za peníze 230Kč kus. Děkuji nechci.

TotojehraPche a Patris0122 tohle ocenili.
  10. Nitrap

Nitrap Zelenáč fóra

:DDDD za tak smesne odmeny jeste platit:DDD tu si nekdo hodne ulitl u bp :dDDDD

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  11. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

a sranda je ta že se to da udělat 3x takže koupit 3x kliče :D :D

12. Leo.

kolikrát se to dá stihnout dokončit nevíme, to se uvidí během provozu. Klíče se používají na každý milník, takže když otevřete první začnete zase od začátku, proto je možná lepší zkusit dokončit co nejvíc a otevřít až nejvyšší milník.

13. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

a ceny jsou vždy stejné ?

14. Leo.

cena by měla být stejná, ale klíče se objeví až dosáhnete aspon jednoho milníku. Uložila jsem si dnešní cenu a podívám se zítra až budu mít 2 milník jestli se nezměnila.

15. *Autobusak*

*Autobusak* Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz - na zakoupení prastarého erbu potřebuju středovou část mapy, ale v infu o akci není u žádné lodě napsané, z které by mohla vypadnout. Kde ji teda seženu? Díky

16. Poseidon

Části jsou i za úkoly a tam zrovna středová část je. Upřímně nesleduji moc NPC jaké kterou dá, je pravděpodobné, že jí žádné nedává.

*Autobusak* tohle ocenil(a).
  17. Pexeso

Pexeso Rádoby autor

Pokladnice Davyho Jonese
    Aha klíče za prašule,tak to už se nemusím snažit,takové akce si nechte:(.Jdu s rodinou ven ,hezkou neděli všem.

18. Poseidon

To je na každém, ale určitě si to své zájemce najde jako vše.

Pexeso tohle ocenil(a).
  19. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

ahoj, mám dotaz . hlásí mi to dostupnost Bukanýrskýho trhu jen 1:19h. a něco , mám to chápat tak ,že akce bude ještě cca 20 dní a Bukanýr bude jen den 19h. ?

20. Leo.

bukanýr bývá během větších akcí, ale ne vždy bývá po celou dobu akce. Většinou bývá kolem týdne myslím.