Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 11/6/25 v(e) 2:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

Co ovlivnuje rychlost přepadení. Klikám jak blázen :rolleyes:,ale vždy už je někým npc přepadeno.:eek:

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Někdo byl rychlejší je to o štěstí kdy klikneš tak jako střela na poslední.

3. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

skupinovu mapu opravili tak,že keď dostrelíš veľkeho, nedostaneš odmenu,ani nepozbieraš truhly a ťa vyhodia? :D LoL

4. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Expert fóra

Mohu se zeptat kolik desítek restartu ještě bude,než dají hru malinko dohromady?Já pokaždé příjdu z práce,a restart,dnes i včera.Ani na bonusovku me to nepustí,mam jí za par minut a nejde to samosebou.

5. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Čím složitější akce, tím víc restartů ;) Bývaly doby, kdy stačily 2-3 restarty, dneska už ne.
    BP se poslední dobou snaží vymýšlet čím dál nesmyslnější úkoly. Teď máme hned 2 (zatím, třeba se objeví ještě nějaký další). Přepadnout Freyu a nastřílet 10m Velkookýmu nadvládci. To opravdu musí dát práci vymyslet něco takovýho. Odpověď bude: není cílem, aby měli všichni všechno hned. Možná. Ale hlavně by mělo být cílem hry se pobavit, ne se naštvat! Pokoušet se půl dne přepadnout Freyu a pak jít paběrkovat HP do admirála, na kterýho střílí celá mapa a kterej má 2M HP a máte nastřílet 10M. Po pár minutách už není k naštvání daleko.
    EDIT: teď jsem zjistil, že přepadení Freyi je opakovací úkol, tak to klobouk dolů, to už je moc.

Naposledy upraveno: 13/6/25 v(e) 4:49 PM
    Pexeso tohle ocenil(a).
  6. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

je fakt že ty ukoli jsou postaveny na hlavu nic meně všechny 3 ukoli jsem udělal během 1 hodiny bohužel až druhy den před rannim restartem :D co se tyče feyi tak to je poděs i když to skače po 4 tak někdy musim čekat i 4 hodiny než se mi to podaři :D ale jinak bez ukoli pecka akce i trochu pozitiva sem dat krasne vydělky jak na moři tak i v atlantidě :)

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 přesně tuhle odpověď jsme dostali když jsme na úkol v Atlantidě upozorňovali. "Máte 7 dní na dokončení tohoto úkolu, není cílem mít všechno za 2 minuty". Druhý úkol v Atlantidš je podobný, jen jsou tam dva různí admirálové, třetí je pak snadný.

8. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

I ten druhej už je lepší, protože admirál, kterýho máš střílet, má větší HP, takže nezmizí, než přijedeš.

9. Poseidon

Hlášené to bylo. Jak psala leo takové je stanovisko BP bohužel pokud ho nechtějí změnit nenaděláme nic. Na druhou stranu po navýšení admirálů si myslím, že to není problém ba naopak i člověk může nadělat orichalkum atf za neakční úkoly. Myslím si, že buďme vůbec rádi, že upravili už ty admirály jako takové, což mě udivilo protože když si člověk vezme možný zisk orichalka, kamenů atd to většinou se upravuje a tady se to navýšilo. Přepad co 12h je sice děs, na druhou stranu stačí udělat cca 9x i když kdo ví co bude v dalších fázích. Samozřejmě to zmíníme na konečné hodnocení

10. Remiel

Remiel Mistr fóra

Chci se zeptat, kdy se začne objevovat Freyin učedník ? Za celých 12 hodin jsem ho na Asii ani jednou neviděla. A to jsem byla půl na půl na mapách 46/1,2 a na 2/1,3/1. Je na něj hned první úkol u Njorda a kde nic tu nic :(

11. Poseidon

NPC Freyin učedník jezdí běžně po moři v daných oblastech.

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Remiel je potřeba se podívat do FAQ, každé NPC jezdí v určité oblasti map.

13. Rommell86

Rommell86 Pisálek fóra

já nevím, mám chvíli času, a už dvě hodiny se tady snažím přepadnout freyu, ale nejde to, vždy je někdo rychlejší, a ti samí jezdí pořád dokola, opravdu skvěle vymyšleno, už musím jít a zase mám akorát velké hnědé ....., doufám že v dalších fázích ty úkoly budou hratelnější, je to dobrá akce ale tohle požitek z celé akce kazí, ne každej má čas tu sedět hodiny a hodiny

14. Poseidon

Jak jsem psal je to o štěstí, nyní skáče dost a je šance si myslím. Ano je nevýhoda, že je to opakovací úkol co 12h. Nicméně prosím slušně.