Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

16:23 74 klíč připsáno Dúvod-PEC

16:34 Protipancéřová munice.Důvod:pPEC

Naposledy upraveno moderátorem: 28/5/25 v(e) 3:43 PM
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano to jsem již psal, dle všeho to dělají tedy nějak postupně a proto v aktuální době nejede hra. Nicméně oficiální vyjádření nemáme. A prosím dle pravidel.
    EDIT: Hra jede a od 17 by se měl i vrátit event je plán.

Naposledy upraveno: 28/5/25 v(e) 3:56 PM
  3. ***İŞKEPİT***

***İŞKEPİT*** Zelenáč fóra

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Jak se mám zbavit těch krásných černých mraků?
    2. Jak mám vyvolat Gracewind, když to pořád nejde? Byl s tím problém už při minulé stejné akci, ale kdepak BP a něco změnit. Je to špatné, ale necháme to tam.

5. Poseidon

Mlha vypnout jde pomocí Active Fog of War, poté se již objevují jen mraky a ty vypnout nejde.
    Co se týče jestli máš na mysli úkol ubrání 8 M strašidelný Gracewind v tom také problém není viz FAQ. Nebo co máš namysli? upload_2025-5-28_17-36-11.png

6. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

Haky jdou vyvolat pouze na cechovni mapě

7. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Omlouvám se a díky za upozornění, já jsem si nevšimnul těch Hlubin Helheimu, zkoušel jsem to na normální mapě.

8. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

dobrý večer, myslíte, že zruší tu klauzuli na ty háky? Nejsem v žádném cechu ani tam nechci.
    Nebo musím založit svůj. Děkuji

9. Poseidon

Nemyslím si, nejsou nato velké stížnosti a nevím, kde je problém si založit ho. Když to bylo na moři hráči si stěžovali, že moc neustříleli tuplem že jim to někdo ustřelil. Takhle máš klid a jsou na to i kladné ohlasy.

AISMEN tohle ocenil(a).
  10. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

děkuji, pěkný večer

11. juraj888

juraj888 Aktivní autor

mne sa zdá 1500 zostrelení na vyvolanie admoša strašne moc to tých pár čo vyskočí si zoberú do ostrova a aliancia bez ostrovov môže tak strielať malé ... nedá sa navrhnúť úprava ? či aký máte na to názor kolegovia :)

12. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

Je až moc admirálů.

13. juraj888

juraj888 Aktivní autor

potrebujem strielať na mapách 31-40 kvoli dokončeniu trofeje a čakám na jedného 35 minút aj toho si hned zavlečú do ostrova :(

14. AISMEN

15. Poseidon

Samozřejmě je to i server od serveru. Ale ne každý řeší mapu do trofeje. Já klidně na munici do trofeje jdu střílet jakékoliv NPC danou municí. A pokud to není enemy ostrov tak by tě neměl střílet ne.

16. juraj888

juraj888 Aktivní autor

keby ma nestrielal tak to nepíšem :D asi to bdem musiet tak urobit

17. ***İŞKEPİT***

***İŞKEPİT*** Zelenáč fóra

Super akcia dobre spravene ta cech mapa:):):):):)

18. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

taky se mi to libí ještě ty admirale tam přidat a pecka :D

19. AISMEN

Však tam si admirály vyvoláš sám, nebo snad myslíš přidat i smrtícího ničitele ?