Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

solo farma ti přinde jako blbost? vezmeš partu kamošu a farmite si event sami bez zasahu druhych mě to přinde fajne jen by mě zajimalo co se děje hra šla dobře a najednou nejde :D

2. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

nejde o farmeni ale o princip kdyz nemam klan

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel neproběhla výměna herní měny z minulé akce. Tudíž se to nyní řeší.

4. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

A mame po akci to :)

5. Poseidon

Akce je pouze odložena do výměny a později bude opět spuštěna.

6. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

A to ne nikdo nevi nez daji dalsi akci ???

7. Poseidon

Zbytečné řešit co kdo ví a co neví. Prostě se něco nestalo, tak se odložila akce pro vyřešení problému a je jedno jestli se odhalí problém vy hře, či se neprovedlo něco co bylo v plánu a podobně. Nevím kde je problém, tak bude akce o chvilku déle spuštěná no.

8. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

ale oni maji stale nejake problemy neni akce co bezi bez problemu

9. Poseidon

Právě proto většina hráčů již očekává, že se akce nespustí na poprvé či se přeruší a nebo nedejbůh zruší. Na druhou stranu spousta hráčů je ráda za následný obsah kódu.

10. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

:-( smutne toto tu jako ze daji kod a vse je vyreseny

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

pokud vím akce jela půl hodiny než se stopla a vy děláte jako by jste přišli o týden práce. Několikahodinový zpoždění vás snad nezabije

12. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

když ji zpúusti o par hodin později svět se nezboři myslim si že možna i akci o to prodlouži uvydime

13. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

to záleží na tom jak moc se opozdí start

14. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

pro mne za mne treba at zadna akce neni ale at delaji neco pro to at hra bezi bez problemu o to mne jde roky slibuji a jak vidim nedelaji nic

15. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

šikla by se exkurze s překladem :D at člověk vi jak to chodi

16. ***İŞKEPİT***

***İŞKEPİT*** Zelenáč fóra

nejde ani hra:D

17. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Píše mi to server undergoing maintenance,do púl dvanáctý to jelo bez problémů ted 14 dnů. Po spuštění této akce se nemohu dostat na moře,tak stále nepiš že je to mým počítačem.Je 16´15 a ten kod nic moc trapnej.

18. Poseidon

Já byl na moři normálně do restartu pak od 13:12 opět. Ale teď v kolik co začali dělat nevím. Nemáme žádné informace. Ale dle lodního deníku cca 16:03-16:17 probíhá výměna, kvůli které byla akce stopnuta.

19. venouš72_cz

venouš72_cz Vážený autor

Já byl na moři ještě před 12, ale po restartu se na moře nemůžu vůbec dostat. Píše mi to undergoing maintenance.

20. Poseidon

Ano to psalo od restartu do 13:12 kdy se nám podařilo protlačit aby opět šla. Co se děje nyní nevím.