Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Takže neměla by být změna v počtu, ale dříve byla odměna prokleté či zářící duše. Nyní by to mělo být tak, že místo šance získáš obojí.

2. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

A kdy to tak bude? neni to že bych chtěl rejpat ale otočil jsem želvi teror cca 8x a bud jsem dostal zařici nebo proklete z 90% dostavam proklete :D

nebo je to myšleno že vždy dostanem nějake duše proklete a nebo zařici nebo fakt nevim jak to mam chapat asik mi to nějak nemysli ja to chapu tak že by sme ty duše měli dostat oboje naraz

3. Poseidon

Už to mělo být tím patch.Já bych to chápal, že vždy dostaneš i nějakou zářící, ale bohužel nedostávám přímo přesné vysvětlení. Jen mi bylo řečeno, že jsou duše tam co byli předtím jen s tím rozdílem, že dříve bylo proklaté nebo zářící a tam je ta změna. Ale v které konkrétně části jestli za celou mapu, či jednotlivé želvy to konkrétně řečeno nebylo.

4. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Ta želva s menším HP dává zářící pokažde,9 nebo 10 kusu,to nedávala,tož tak.

5. Poseidon

Já z ní dostal teda i jednou jen proklaté co jsem to dneska zkoušel. Ale už dřív jsem měl často štěstí na hlavně zářící. Nevím psal jsem dál danou informaci bohužel nic. Ale ono je otázka co přesně měnili, ale to neřekli.

6. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

Ja mam od zacatku akce 113323 proklete a jenom 16147 zarici

7. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

mě duše vychazu na poměr 10:1 :D 76K prokletych a 7.6K zařicich :D

8. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

tento nepoměr v zisku duší je už hlášený a proto se přidávaly na různá místa.

9. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

a kdy to budou resit po akci uz je pozde

10. Poseidon

Jak psala Leo, pro ně je řešení, že udělali někde úpravy v přidání, či zvýšení šance atd a to už bylo za ně realizováno.

11. Aras_61

Aras_61 Perspektivní autor

Akcia totálne nudná nezaujímava ciel kupit municiu do zasoby splneny za minutu dela a dobre veci s trhu vykupene za 3-4 dni akcia dokoncena za 10 dní komplet mám dojem ze cesta metorm je zaujímavejšia ako tá to akcia lebo v metre sa aspon sem tam objavi daka pekna slečna v miniskukni a je sa na čo pozerat. :)

12. Leo.

akce je zajímavá pro menší lodě, kterým se hodí každé dobré dělo, předmět nebo buff. Těm trvá dokončení nebo nasbérání měny déle. To je přesně důvod, proč říkám aby jste se nehnali za každou cenu nahoru. chcete mít všechno hned a pak se nudíte.

13. stafordvlktr

stafordvlktr Zelenáč fóra

Ja-pumu akce je vždy dobrá lidé chodi do prace a nemuže tady sedet xxhodin jako ty který má akci za 3dni hotovou tak je dobrý brát na všechny ohled a ne jen na sebe !! hezky den preji a uživej přijemnou hru :)

Naposledy upraveno: 24/5/25
  14. killzoner_CZ

killzoner_CZ Magnát fóra

Mám dotaz,možná už tu to určitě bylo,ale.. Když je akce tak na pancéřovku je 100% elitní munice + za akci 100% a tedka když jsou ještě dny destrukce tak je dalších 100% jak se píše v události když na to najedu? takže počas destrukce je 300% na munice nebo pořád jen 200%?

15. Leo.

mělo by platit všechno, ale nezapomeň, že bonus se počítá ze základní hodnoty munice bez jakéhokoli bonusu.

16. Leo.

Zrození bosse - vzkříšení
    28.5.2025 - 5.6.2025

17. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

musim smeknout s cechovni mapou takhle překvapen jsem snad ještě nebyl děkuji za krasne překvapeni :)

18. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Taky smekám když v žádném cechu nejsem a ani to nemám v plánu :)

19. Patris0122

Patris0122 Rádoby autor

tak si ho založ po dobu akce ne :D škoda nevyužit těch haku na odměnu

20. Sniperczzz

Sniperczzz Rádoby autor

:-( toto vymyslel nekdo kdo ma IQ 200 a vice ne.Oni uz nevi co maji vymyslet akce je porad dokola a oni vymysli jednu blbost za druhou.