Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Nic takového jsem nikde nepotkal.Nevím.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nejsou na moři stále vyskakují jak píše FAQ. Například:
    upload_2025-5-14_13-58-55.png
    ale četnost jak to skáče nevím.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

přečtěte si část FAQ, kterou jsem sem psala a pochopíte kde jsou ta NPC.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

A porazit 3x lovce, pytláka nebo řezníka, to je podobnej případ jako Její Veličenstvo. Veličenstvo ti na konci ukradnout, tady doufáš, že dáš poslední ránu z těch 30ti lidí, co to střílí a ještě navíc tu poslední ránu potřebuješ 3x. Geniálně vymyšleno ;)

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ono je někde psaný, že úkoly mají být snadný a hotový za 5 minut? Nicméně obtížnost je hlášená, třeba to změní

6. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

Ja sem ten ukol udělal vcelku napohodu byl jsem cca u 3 nebo 4 těch želv a nebyl problem

7. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

No dělat není potřeba,akce pujde dokončit i bez něj,aby mi tam visely tyden 2 ukoly,to teda prr.Zkoušl jsem to už u 5ti želv a nic.neva

8. Poseidon

Dodělat asi půjde, ale nebude moc dělat člověk úkoly pro 3 fázi. No jde o to jaký je kdo server. Je rozdíl střílet to na PvE serverech či hybridech a nebo na ultraserveru. Ale to je tak pro spoustu akcí. Ale ono to časem určitě se zlepší pokud tam nebudou skákat ve velkém ti kterým se poštěstí. Ale také je to o hráčích. Jelikož u nemála Draca na kterého jsem kvůli nim skákal buď hráči nečtou a nebo to dělají naschvál a střílejí Draca. Jednak nemají pak takovou odměnu a jednak ostatním znemožní úkol udělat.

9. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

po restartu mi nejde prijmout ukol na hp z tech novych lodi akcnich mam to sedive odlasit uz jsem skusila nejaka rada nebo chyba ?

10. Poseidon

Došlo k náhradě potopení za HP. Bohužel aktuálně nevíme jestli mají být dostupné oba a nebo jestli jeden zrušili. Je to hlášené ke kontrole.

11. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

BP překvapil. Psal jsem, že po pár dnech změní "Poraz" na "Způsob škody" ("Uber") a oni to změnili hned první den. Ale, světe div se, při příští akci zase bude úkol "Poraz" ;)
    Už jen ten nepoměr: Poraz 3x změní na Uber 15M. První je pomalu na celej den, druhý asi na 2 minuty.