Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/5/25 v(e) 3:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Padá toho víc, dle všeho by snad měla být šance z Glitzu, ale zatím jsem neměl šanci na nic, takže nemohu potvrdit.

2. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

byl jsem na te mapě cca 40x a nikdy sem si nevšiml že bi se mi nějakej buff aktivoval i když sem na to klikal jak blbej :d

3. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

Zprávy co mám já jsou takové že musíš označit pomocníka a aktivovat buff.

4. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

takže kliknout na společnika a pak na nějakej buff chapu to dobře?

5. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

6. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

a ta cechovni mapa je k čemu šak ty odměny co tam padaj jsou uplně uboje ale jsme tam jen 2 tak nějak nechapem tu mapu či se odměny nějak budou navyšovat nebo budou stale takove chabe?

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nebyl jsem jí zkoumat jestli je jiná než dříve. Ale jde o to kolik Vás je v cechu a kolik se Vás tam rozhodne jít. Ale děláš tam ve výsledku z hlediska akce to samé co na moři, ale máš tam výhodu toho, že nepotřebuješ žádnou ochranu a nemůže tě žádný enemák potopit. Tudíž prostě střílíš ostrov a vyskakují vlny NPC ty sestřílíš a tak stále dokola jak máš i v FAQ. Pro spoustu hráčů je výhoda, že si nemusí brát ochranu a mají NPC dostupné mezi hráči cechu. V akci předchozího roku tam chodil i jen 1 hráč z cechu to je na každém co preferuje, odměna bývala podobná NPC na moři, mohli udělat změnu jak řikám nebyl jsem tam.

8. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

jasne chapu děkuji :)