Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Padá toho víc, dle všeho by snad měla být šance z Glitzu, ale zatím jsem neměl šanci na nic, takže nemohu potvrdit.

2. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

byl jsem na te mapě cca 40x a nikdy sem si nevšiml že bi se mi nějakej buff aktivoval i když sem na to klikal jak blbej :d

3. AISMEN

AISMEN Perspektivní autor

Zprávy co mám já jsou takové že musíš označit pomocníka a aktivovat buff.

4. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

takže kliknout na společnika a pak na nějakej buff chapu to dobře?

5. AISMEN

ano

6. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

a ta cechovni mapa je k čemu šak ty odměny co tam padaj jsou uplně uboje ale jsme tam jen 2 tak nějak nechapem tu mapu či se odměny nějak budou navyšovat nebo budou stale takove chabe?

7. Poseidon

Nebyl jsem jí zkoumat jestli je jiná než dříve. Ale jde o to kolik Vás je v cechu a kolik se Vás tam rozhodne jít. Ale děláš tam ve výsledku z hlediska akce to samé co na moři, ale máš tam výhodu toho, že nepotřebuješ žádnou ochranu a nemůže tě žádný enemák potopit. Tudíž prostě střílíš ostrov a vyskakují vlny NPC ty sestřílíš a tak stále dokola jak máš i v FAQ. Pro spoustu hráčů je výhoda, že si nemusí brát ochranu a mají NPC dostupné mezi hráči cechu. V akci předchozího roku tam chodil i jen 1 hráč z cechu to je na každém co preferuje, odměna bývala podobná NPC na moři, mohli udělat změnu jak řikám nebyl jsem tam.

8. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

jasne chapu děkuji :)

9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Proč se při skoku na mapu Želví teror vypínají prach a pláty? Na mapě pak jdou zase zapnout.
    2. Předpokládám, že Akcelerátor Pirátské slávy (podle Patch Day) a Glorifikátor (na moři) je to samé. Podle Patch Day teď funguje správně. Při skoku na Želví teror je uvedena zaručená odměna 150 Pirátské slávy. Po dokončení dostanu 150. Kde je těch 2,5% z Glorifikátoru?

10. AISMEN

restart je až teď.. takže se to projeví až za 15 minut

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

1) na prach a štíty se zeptám, i když se pak může stát, že je zakážou skutečně a nepůjdou pak zapnout
    2) akceletár je glorifikátor - opraveno na foru
    3) akcelerátor bude opravený ted restartem

EDIT: prach a štíty jdou zapnout na mapě, ale nezvýší se dmg ani obrana, nejsou aktivní

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Nechápu, proč to dělaj, to vypínání prachu a plátů. A když už to musí být, tak by se to mohlo automaticky zase zapnout. Jen to otravuje. A máš pravdu, střelbu ani obranu to neovlivní, když to na mapě zapneš.
    2. Po restartu stále jen 150 Pirátské slávy z Želvího teroru.. Neklaplo to ;)

13. Leo.

na mapě se všem srovnají hodnoty, zapínat tam štíty a prach je zbytečný
    slávu už jsem si taky ověřila a nahlásím to

14. Poseidon

Následující synchronizace by měla provést opravu funkce:
    • Glorifikátor Pirátské slávy nyní funguje správně na Pirátské slávě získané během této události

15. Rommell86

Rommell86 Pisálek fóra

Já nechci být nějaký hnidopich, ale ve FAQ k akci je chyba, je tam psána casiopea na 23/1 ale tam nic není, je na 23/2 :)

16. Poseidon

Njn bohužel jaké info došlo takové je, upraveno.

17. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Do 50ti restartu jsem neměl problém udělat mapu Želví teror .Ted už ji neudělám.Opět nedokončim akci protože tam prostě furt musí dávat nesmyslné skupinovky,vubec mě nebaví i když udělat i jdou.

18. Leo.

všimla jsem si, že jednou za čas jako by se odebíralo hp pomaleji těm želvám, ale není to pravidelné, dá se udělat když použiješ ty předměty nebo odjíždět opravovat.

19. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

ja dělam tu solo mapu každy den 40x a uplně bez problemu paradni farma lepši jak event na moři :D

20. juraj888

juraj888 Aktivní autor

o kolkej sa resetuje cena za vstup na tu solo mapu ?